Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στα σκαριά συνεργασία Μ. Φόρτε – Γ. Καλούδη


Επί ποδός πολέμου βρίσκονται οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και για τους Αντιπεριφερειάρχες.

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν είναι πάντοτε ρόδινα για τους επικεφαλής των συνδυασμών, γιατί σε πολλές περιπτώσεις οι επιλογές των προσώπων έχουν προκαλέσει αντιρρήσεις, με αποτέλεσμα να γίνεται της κακομοίρας.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα καινούριο δεδομένο, δηλαδή η διαφαινόμενη συνεργασία του Γιώργου Καλούδη με το Μάκη Φόρτε, η οποία θα πυροδοτήσει σειρά αντιδράσεων.

Επικείμενη συνεργασία Μάκη Φόρτε και Γιώργου Καλούδη

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η διαφαινόμενη συνεργασία του πρώην Δημάρχου Αργοστολίου Μάκη Φόρτε, ενός πολύ έμπειρου πολιτικού στα πράγματα της τοπικής Αυτοδιοίκησης, με το Γιώργο Καλούδη.

Αναμφίβολα, η παρουσία του κ. Φόρτε στο συνδυασμό του κ. Καλούδη θα δώσει άλλη προοπτική και δυναμική στο σχήμα, ενώ, εάν ευοδωθεί, θα ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, γιατί, από ό,τι φαίνεται, ο κ. Φόρτες θα ζητήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συνδυασμό, δηλαδή να είναι επικεφαλής, θέμα με το οποίο πρέπει να συμφωνήσει ο κ. Καλούδης. Κακά τα ψέματα, επτανησιακή αναγέννηση χωρίς το Μάκη Φόρτε δεν μπορεί να γίνει.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ

Ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση», ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ, κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές, με επικεφαλής το Θόδωρο Γουλή, ο οποίος έχει ανακοινώσει τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού του.

Στη Ζάκυνθο υποψήφιος είναι ο δοκιμασμένος αγωνιστής Γιάννης Κορφιάτης, Δημοτικός Σύμβουλος Ζακυνθίων, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία».

Στην Κεφαλονιά ο Δημήτρης Μαντζουράτος, καθηγητής Νομαρχιακός Σύμβουλος,
Η «ΑΝΑΣΑ» του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων

«ΑΝΑΣΑ» είναι η ονομασία του συνδυασμού που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι, με επικεφαλής το Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Στη Ζάκυνθο, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης είναι ο δικηγόρος Σταύρος Κοντονής, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κεφαλονιά είναι ο Παναγής Δρακουλόγγονας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης.

Στη Λευκάδα ο Σωτήρης Ζαβραδινός, συνδικαλιστής, και στην Κέρκυρα η Βέρα Κορωνάκη, καθηγήτρια Βιολογίας
ΠΗΓΗ 
infokefalonia.blogspot.com
Και το ερώτημα που αφορά την Ν.Δ 
Ποιος θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Νομό μας για λογαριασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου και προερχόμενου από τη Ν.Δ. Α. Δεσύλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου