Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

A.O ΠΡΟΝΟΙ ΚΑΙ Α.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

Με προετοιμασία από κοινού, ο Αθλητικός Όμιλος Πρόννων και ο Ηρακλής Πρόννων, ετοιμάζονται ενόψει της νέας χρονιάς, στο Δημοτικό γήπεδο των Τζαννάτων. Η κοινή προετοιμασία των δύο ομάδων από την περιοχή της νοτιοανατολικής Κεφαλονιάς, άρχισε στις 25 Αυγούστου στα Τζαννάτα (τρέξιμο με παλμογράφους και λίγες ασκήσεις με μπάλα), με προπονητές το Δήμο Παντελειό για τους Πρόννους και τον Κώστα Βανδώρο για τον Ηρακλή, με τη μία ομάδα να βοηθάει την άλλη, ώστε να «προχωρά» καλύτερα η προετοιμασία.
Για τους «νεοφώτιστους» της Β’ Κατηγορίας υπήρξε σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση, καθώς επτά ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στο έμψυχο δυναμικό των «πορτοκαλί», μαζί με τέσσερις, νεαρούς σε ηλικία, ποδοσφαιριστές από την περιοχή. Στον Ηρακλή θ’ αγωνίζονται τη νέα σαιζόν οι Δημήτρης Άννινος (τερματοφύλακας, από την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου), Διονύσης Κουστουμπάρδης (αμυντικός, από τους Πρόννους), Κυριάκος Στάβερης (επιθετικός, από τους Πρόννους), Σπύρος Στέλλος (επιθετικός, από τους Πρόννους), Ανδρέας Σπαθής (μεσοαμυντικός, από τον Παπυργιακό), Διονύσης Σπαθής (μέσος, από τον Παπυργιακό) και ο Τάσος Κουστουμπάρδης (αμυντικός, ελεύθερος). Επίσης, οι τέσσερις νεαροί παίκτες είναι οι Κ. Νικολετάτος, Γ. Γιαννάκης, Σ. Παπαδάτος και Σ. Σολωμός.
Η ομάδα απέκτησε νέο σήμα, το οποίο είναι στη βασική φωτό του κειμένου, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ηρακλής Πρόννων θα δηλώσει συμμετοχή στο θεσμό του Κυπέλλου (ως ομάδα της Β’ Κατηγορίας δεν ήταν υποχρεωτική η συμμετοχή της στη διοργάνωση).

ΠΗΓΗ   ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΤΟΥ  ΠΑΛΙΟΥ  ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ  ΦΩΤΗ  ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου