Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

ΜΕ  ΠΗΓΗ  ΠΑΝΤΑ ΤΟ KEFALONIAPRESS , ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.

Kαι όμως , παρά τα όσα ακούσατε στα δελτία ειδήσεων των τηλεοράσεων, η Αντζελά δεν δέχτηκε την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων!
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, τον Χάρη Μπαμπούκη τελικά συνάντησε χθες το απόγευμα η Άντζελα Γκερέκου, στο Μέγαρο Μαξίμου, και όχι τον Πρωθυπουργό.
 
Ο κ. Μπαμπούκης ενημέρωσε και επίσημα την πρ. Υφυπουργό Τουρισμό, για  την επιθυμία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού , να θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
 
Η κα Γκερέκου αντέδρασε έντονα και αρνητικά. Φαίνεται ότι για κανένα λόγο δεν θέλει να χάσει την βουλευτική ασυλία όταν οι οικονομικές εκκρεμότητες του συζύγου της με το ελληνικό δημόσιο αγγίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ . Και γιατί βέβαια δεν θέλει να δει στη βουλή , στη θέση της, τον ορκισμένο εσωκομματικό της αντίπαλο κ. Γ. Καλούδη.
 
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η κα Γκερέκου έθεσε το ζήτημα των χρεών και ζήτησε την παραγραφή τους. Ο κ. Μπαμπούκης έπαθε σοκ! Αρνήθηκε  και να ακούσει το αίτημα. Λογικά σκέφτηκε ο άνθρωπος! Είναι δυνατόν να χαρατσώνουμε τον κοσμάκη και να χαρίζουμε τα χρέη στους επώνυμους; Θα μας λιντσάρουν.
 
 Δεν ξέρουμε αν της δόθηκε περιθώριο χρόνου για να σκεφτεί , αλλά είναι προφανές ότι η όμορφη πρώην ηθοποιός, θα θέλει να κάνει λίγο τα ναζάκια της , να την παρακαλέσουνε κιόλας, να την δει και ο Πρωθυπουργός, ε, μωρέ να ρυθμιστεί και το χρέος.
 
Πάντως γεγονός είναι ότι η Άντζελα έφυγε πολύ εκνευρισμένη από τη συνάντηση.
 
Στην Κέρκυρα – παρά τα γκάλοπ- τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την κυρία Γκερέκου και η ίδια το ξέρει πολύ καλά.
 
Προχθές  δημόσια και με ανακοίνωση , ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας  http://www.corfupress.com/bulletin/201008314578/eidiseis/politiki/mpoukas-kata-gkerekou-«epikindines-oi-theseis-tis-gia-ti-metegkatastasi-tou-nosokomeiou» , την κατήγγειλε  ότι δεν εργάζεται ως βουλευτής για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα όσο αφορά το νοσοκομείο του νησιού, ενώ λίγες μέρες πριν, στην καλοκαιρινή λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα , η κυρία Γκερέκου ελαφρώς γιουχαΐστηκε από τον κόσμο και άκουσε κραυγές όπως: «πληρώσατε την εφορία ή μόνο εμείς θα πληρώνουμε» και άλλες τέτοιες  μπανάλ "λαϊκούρες".
 
 Επίσης, ανοικτά προς διερεύνηση θέματα, είναι τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία της . Ένα ερώτημα που πλανάται στην Κέρκυρα είναι εάν το «ποθεν έσχες» της πρ. Υπουργού συμπεριλαμβάνει όλα τα ακίνητα που της ανήκουν στην Κέρκυρα ή ξεχάστηκαν μερικά και ας είναι κάτω από πέντε φανάρια.
 
Την Κυριακή με την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ , θα ξέρουμε ποιος κέρδισε σε αυτόν τον γύρο : ο πρωθυπουργός , εξασφαλίζοντας μια Περιφερειάρχη της προσωπικής του επιλογής , ή η Άντζελα εξασφαλίζοντας μια γενναία ρύθμιση χρεών; 

ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ 
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ
 
Εξεδήλωσα το ενδιαφέρον μου για την στήριξη της υποψηφιότητάς μου στον νέο Δήμο Κεφαλονιάς από το ΠΑΣΟΚ.
            Η προαναγγελθείσα εδώ και καιρό απόφαση μη στήριξής μου ενώ ακόμη ευρίσκοντο σε εξέλιξη οι όποιες διεργασίες είναι πλέον επίσημη.
            Ως μεθοδολογία για την μη επιλογή μου χρησιμοποιήθηκαν αμφιβόλου αξιοπιστίας δημοσκοπήσεις.
            Ως πολιτικό υπόβαθρο για τον σκοπό αυτό η αναβίωση ενός ακραίου τοπικισμού που θέλει τον Δήμο Αργοστολίου αρνητικό παράγοντα στην «Καλλικράτεια εποχή» για την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας.
            Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές δεν θα θέσω υποψηφιότητα ως επικεφαλής συνδυασμού, αλλά ούτε ως μέλος ψηφοδελτίου, αφού οι εξελιχθείσες διαδικασίες τραυμάτισαν σχέσεις εμπιστοσύνης, και τα αναπτυχθέντα ιδεολογήματα που καρποφόρησαν προσβάλλουν τον Δήμο Αργοστολίου του οποίου είμαι ο τελευταίος Δήμαρχος.
            Ευχαριστώ από καρδιάς όσους μού συμπαραστάθηκαν σ’ αυτήν την προσπάθεια για το χρίσμα και ειδικά τους συνδημότες μου.
            Εύχομαι καλή επιτυχία στον Μάρκο Κοτσιλίνη και την παράταξη που υπηρέτησα και υποστηρίζω στην εκλογική διαδικασία του Νοεμβρίου.
 
Αργοστόλι, 3 Σεπτεμβρίου 2010
Γιώργος Τσιλιμιδός
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου