Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΩΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ , ΝΤΕΡΜΠΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ



ΟΠΩΣ  ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ  ΣΗΜΕΡΑ..
12.00 ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΣΤΑ ΑΡΑΓΙΑ , ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ  ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΗ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ!!
ΜΟΛΙΣ 17.30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΕΙΟ ,ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΩΤΙΑ ΕΛΛΑΣ -ΙΣΠΑΝΙΑ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι:

Η Εθνική μας παίζει για να χάσει και τα καταφέρνει αν και οι Ρώσοι να χάσουν ήθελαν. απλά στο β΄ημίχρονο αποφασίζει να παίξει δυνατά,απέναντι στους νωθρούς δικούς μας, φθάνει σε διψήφιες διαφορές, αλλά οι δικοί μας το μαζεύουν το ματς σοτυς 4 πόντους. Ο Μπλατ ωρύεται εναντίον της Εθνικής μας σκεπτόμενος την Ισπανία. Εμείς ακονίζουμε τα νύχια μας για τους πελάτες Γάλλους.

Οι Γάλλοι όμως αποφασίζουν ότι θέλουν τους Ρώσους για αντιπάλους στους 16 κι όχι εμάς και έτσι μας στέλνουν πάνω στους Ισπανούς. Τι να πεις. Ο πελάτης έχει πάντα δίκο.

Όμως οι …κουτόφραγκοι αντί να χάσουν απλά από τη Νέα Ζηλανδία χάνουν με 12 πόντους, κάνοντας ένα ανέλπιστο δώρο στους Ρώσους, αφού τους στέλνουν πάνω στη Νέα Ζηλανδία (κατέλαβαν την 3η θέση).

Οι Γάλλοι μένουν 4οι και αυτοκτονούν αφού παίζουν με τους οικοδεσπότες Τούρκους! Χαμένοι και οι Τούρκοι αφού είχαν στο νου τους τη Νέα Ζηλανδία. Μήπως ο Τάνιεβιτς ήξερε το έργο και για αυτό άρχισε στη μουρμούρα τον Μπουρούση;

Κι έτσι μείναμε με την Ισπανία στη διασταύρωση, που θέλαμε να αποφύγουμε. Ο σημερινός μας κόπος θα ανταμειφθεί αν περάσουμε τους Ισπανούς καθώς μετά θα βρούμε τα φιλαράκια μας τους… Σέρβους και όχι τους Αμερικάνους.

ΠΗΓΗ ΣΧΟΛΙΟΥ KEFALONIAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου