Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΜΑΡΚΟΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ!!

Αρχίζει λοιπόν να συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Παλική με την συμμετοχή της εν ενεργεία Δημάρχου Παλικής Νόπης Αλεξανδροπούλου και του Νομαρχιακού Σύμβουλου Διονύση Αραβαντινού. Δύο δοκιμασμένα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα ηγηθούν του ψηφοδελτίου στην Παλική και αναμένεται να δώσουν μεγάλη ώθηση στο συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ.

Από τον Δήμο μας αν και όχι επίσημα ακόμη ,έχουν γίνει όμως τις τελευταίες μέρες οι κατάληλες συναντήσεις ,και αναμένουμε την στήριξη από  τον Αντρέα Ζαπάντη!!!
θα επαναληφθεί κατα πάσα περίπτωση η αναμέτρηση όταν πρωτοδημιουργήθηκε ο Δήμος ,εφόσον Κος  Β. Καμπίτσης βρίσκεται στο στρατόπεδο Παρίση, και σίγουρα θα έχουμε ΚΚΕ, και αναμένουμε τον άλλον Ζαπάντη (πολύ πιθανον στην παράταξη Θεόφιλου)
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, ο Αντιδήμαρχος Παλικής Διονύσης Μαρούλης δήλωσε "παρόν" στο ψηφοδέλτιο του Μάρκου. Άλλο ένα ηχυρό όνομα από την Παλική συστρατεύεται με τον Υποψήφιο Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ μετά την Δήμαρχο Παλικής Νόπη Αλεξανδροπούλου και τον Νομαρχιακό Σύμβουλο Διονύση Αραβαντινό. Με την προσθήκη αυτή το ψηφοδέλτιο αποκτά εκπρόσωπο από το κεφαλοχώρι της Παλικής ,τα Καμιναράτα, που παίζουν πάντα καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος.
Και μια είδηση τελευταίας στιγμης ,που διαβάσαμε από το  το kefaloniapress ,που είναι πάντα μέσα στην επικαιρότητα, και εμπιστεύομαι αναπυφύλακτα σας την αντιγράφω όπως την βρήκα
Στο σπίτι του υποψήφιου Δήμαρχου Κεφαλονιάς καθηγητή Γαβρίλη Μανωλάτου, στη Σάμη, έγινε την Κυριακή μια ενδιαφέρουσα συνάντηση για .. καφεδάκι.
Καλεσμένος για καφέ ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάρκος Κοτσιλίνης. Οι δυο άνδρες συζήτησαν τα θέματα των δημοτικών εκλογών, μίλησαν για τους άξονες προτεραιοτήτων που θα παρουσιάσουν στα προγράμματά τους και διαπίστωσαν πολλά κοινά σημεία. Εξάλλου και οι δυο προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Η συζήτηση ήταν εξαιρετικά εγκάρδια.
Σύμφωμα με πληροφορίες μας, τις επόμενες ώρες, θα γίνει και νέα συνάντηση των δυο ανδρών και από ότι φαίνεται θα έχουμε την ανακοίνωση για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές..!!
Ενώ σε άλλα δημοσιεύματα άλλων μπλοκ,  υπάρχουν και πιεσεις προς τον Τσιλιμιδό  να στηρίξει Μάρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου