Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Έκοψαν… νύχτα το νυχτερινό επίδομα των αστυνομικών!
Εν μια νυκτί αποφάσισε να μην εκταμιευθεί το ποσό που απαιτείται για τις νυχτερινές υπηρεσίες των αστυνομικών ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης! Το ζήτημα μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ενδέχεται να προκαλέσει την δυναμική αντίδραση του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ., όπως ακόμη και «λευκή απεργία» ή παραιτήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας μόλις την τελευταία στιγμή διασώθηκαν τα χρήματα του Οκτωβρίου για την εκτός πενθημέρου εργασία τους, ενώ σοβαρό θεωρείται το ενδεχόμενο από το 2011 να κοπούν και τα πρόσθετα χρήματα για την εργασία του Σαββατοκύριακου και στην θέση τους να δίνεται υποχρεωτικό ρεπό.
«Είναι ντροπή να μην πληρωνόμαστε τα νυχτερινά μας. Ενημερώσαμε εγγράφως τον υπουργό και περιμένουμε άμεση απάντηση» δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών κ. Χ. Φωτόπουλος.
Δήλωση για το ίδιο θέμα έκανε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Δένδιας με την οποία ασκεί κριτική στην κυβέρνηση. «Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο επαγγελόταν το ενιαίο μισθολόγιο και τον εξορθολογισμό της μισθοδοσίας στο Δημόσιο Τομέα, συνεχίζει να εξαπατά το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας με τη δήθεν παροχή επιδομάτων, τα οποία όμως περικόπτει στη συνέχεια, κατόπιν υποτιθέμενων απαιτήσεων της Τρόικας!» αναφέρει ο τομεάρχης της ΝΔ. Ο κ. Δένδιας εκφράζει ακόμη την πλήρη αντίθεση της ΝΔ και τονίζει: «το καθολικό αίτημα της Ελληνικής κοινωνίας για την αύξηση του αισθήματος δημόσιας ασφάλειας δεν είναι δυνατόν να μπαίνει στην προκρούστεια κλίνη του ΠΑΣΟΚ».
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου