Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΡΙΜΕΡΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

"ΤΡΙΜΕΡΕΣ" ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ


Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/09) πραγματοποιήθηκε το «μίνι» τουρνουά, με αγώνες των 40 λεπτών, μεταξύ των ομάδων της Εικοσιμίας, του Παγκεφαλληνιακού και του Α.Ο. Πρόννων στο γήπεδο των Κεραμειών.
Ο πρώτος αγώνας βρήκε την ομάδα των Πρόννων αντιμέτωπη με τον Παγκεφαλληνιακό, με το σαραντάλεπτο αγώνα να λήγει 0-0. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε φάσεις και με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.
Παγκεφαλληνιακός: Διονύσης Τζανετάτος, Γεράσιμος Κουλουμπής, Γιάννης Αντωνίου, Νίκος Ψάλτης, Νικηφόρος Κουλουμπής, Έγκλις Ζαΐμη, Ορέστης Κουλουμπής, Άγγελος Νεόφυτος, Νίκο Κύριο, Άγγελος Προβολισιάνος και Αρμάντι Καράϊ (Τάσος Μηλιαρέσης).
Α.Ο. Πρόννων: Παρασκευάς Ντούκας, Παναγής Κουρκουμέλης, Δόρυς Λιναρδάτος, Αριστείδης Αναγνώστης, Κώστας Ζαπάντης, Λευτέρης Σπαθής, Έρβιν Σόρια, Δημήτρης Κατσιλίδης (Μιχάλης Διαμαντάτος), Σπύρος Τραυλός και Μάκης Σολωμός.
Ακολούθησε το παιχνίδι της Εικοσιμίας με την ομάδα του Α.Ο. Πρόννων, το οποίο έληξε 2-0 με εμφανή την υπεροχή της ομάδας του κ. Ζησιμάτου στον αγωνιστικό χώρο έναντι του συγκροτήματος του Δήμου Παντελειού. Τα γκολ σημείωσαν οι Παναγιώτης Κορσιάνος και Λεωνίδας Βαγγελάτος αντίστοιχα.
Εικοσιμία: Νίκος Μενεγάτος, Μάριος Πλατσατούρας, Σπύρος Γαλιατσάτος, Κώστας Κουμαριώτης, Ντετάρ Ντουκάϊ, Αρντίντ Μπούσι, Λεωνίδας Βαγγελάτος, Παναγιώτης Κορσιάνος, Κώστας Παππάς, Παναγής Σταματελάτος, Βαγγέλης Σταματελάτος.
Α.Ο. Πρόννων: Παρασκευάς Ντούκας, Παναγής Κουρκουμέλης, Δόρυς Λιναρδάτος, Αριστείδης Αναγνώστης, Κώστας Ζαπάντης, Λευτέρης Σπαθής, Έρβιν Σόρια, Μιχάλης Διαμαντάτος, Σπύρος Τραυλός και Μάκης Σολωμός.
Το τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά ήταν αυτό ανάμεσα στην Εικοσιμία με τον Παγκεφαλληνιακό του Νίκου Βουτσινά με το σκορ να μένει και πάλι στο 1-1, όπως είχε συμβεί ξανά στο φιλικό της προηγούμενης Παρασκευής (17/09) με τις ομάδες να έρχονται και τότε ισόπαλες στο γήπεδο των Κεραμειών. Τα γκολ σημείωσαν ο Πάνος Κορσιάνος για την Εικοσιμία, ενώ από τον Πάγκε ο Κώστας Βλαχογιαννάτος.
Εικοσιμία: Νίκος Μενεγάτος, Μπάμπης Ρικάϊ, Σπύρος Γαλιατσάτος, Κώστας Κουμαριώτης, Μπόνι Ντουκάϊ, Αρνίντ Μπούσι, Όλτι Μπούσι, Παναγιώτης Κορσιάνος, Κώστας Παππάς, Παναγής Σταματελάτος και Αντρέας Γερασιμάτος.
Παγκεφαλληνιακός: Διονύσης Τζανετάτος, Γεράσιμος Κουλουμπής, Γιάννης Αντωνίου, Νίκος Ψάλτης, Νικηφόρος Κουλουμπής, Έγκλις Ζαΐμη, Ορέστης Κουλουμπής, Τάσος Μηλιαρέσης, Αντρέας Μελισσαράτος, Άγγελος Προβολισιάνος και Ίγκλις Μερολάϊ.
Ρεπορτάζ: Άγγελος Προβολισιάνος
Από το
www.ionionsportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου