Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΠΕΡΙΑΤΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ
Γκερέκου: Ο μόνος που μπορεί να φέρει σε πέρας τα οράματα μας
Ράλλης: Αντάξιος διάδοχος του Τρίτση
Ο Μπεριάτος στη Λευκάδα .....
Σε συγκέντρωση κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ μίλησε χθες στο Ionion star o υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ, Ηλίας Μπεριάτος. Αν μιλάμε για κινητοποίηση
των μελών και στελεχών του κόμματος σίγουρα η εικόνα δεν ήταν ικανοποιητική. Ο ίδιος θέλησε να δώσει ένα κλίμα ενωτικό αν και ήξερε ότι μέσα σε εκείνη την αίθουσα βρίσκονταν άνθρωποι που λίγες ημέρες πριν είχαν «υποδεχτεί» τον Γιώργο Καλούδη ως υποψήφιο περιφερειάρχη.
Ήταν μια πρώτη προσέγγιση των Λευκαδίτικων πραγμάτων όπου φάνηκε ότι ο κ. Μπεριάτος δεν έχει ακόμη πλήρη ενημέρωση ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ήταν και ελλιπής.  Στην ομιλία του προσπάθησε με μια γενικότερη τοποθέτηση να δώσει το στίγμα της Περιφέρειας αλλά και να μιλήσει για την διαφορετικότητα του Ιονίου που αν και μια από τις μικρότερες Περιφέρειες της Ελλάδας είναι και από τις πλέον σημαντικές.
Τον κ. Μπεριάτο μεταξύ άλλων παρουσίασε ο Γραμματέας της Περιφερειακής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Σκληρός, ο οποίος ως γνωστόν διεκδικούσε την υποψηφιότητα της Περιφέρειας και όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για την Λευκάδα. Η απουσία πάντως κάποιων προβληματίζουν πολύ.  Σήμερα ο κ. Μπεριάτος θα πάει στην Κεφαλονιά, όπου τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα γι αυτόν.
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.....
Οπως μας ενημέρωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σάκης Βούτος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ηλία Μπεριάτο, του έγινε σαφές ότι στην αποψινή συνεδρίαση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ στο Αργοστόλι δεν θα υπάρξει  συμμετοχή των τοπικών μέσων ενημέρωσης, αλλά ούτε και προβλέπεται επικοινωνία με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (είτε συνολικά είτε με κάποιο από αυτά) , κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κεφαλονιά σήμερα και αύριο Δευτέρα.
Κefaloniapress.gr
 Εχουμε πρόβλημα κύριε Μπεριάτε!
beriatos_300.jpg
 Μας κλείσατε την πόρτα μες τα μούτρα!

Δεν μπορείτε να μας πείσετε ότι αποφεύγετε στην Κεφαλονιά τις κάμερες και τα μέσα επικοινωνίας λόγω .. προεκλογικών ρυθμίσεων!!
 
Αυτές οι προεκλογικές ρυθμίσεις δεν ίσχυαν στην Κέρκυρα και στην Λευκάδα; Στην Κεφαλονιά τις θυμηθήκατε;  Στην Κέρκυρα και στην Λευκάδα φωτογραφηθήκατε προφίλ και ανφάς , μέχρι και video ανέβηκε στο youtube από την συγκέντρωση της Κέρκυρας.  Θέλετε να μας πείτε ότι λόγω των προεκλογικών ρυθμίσεων ,δεν θα ξαναεμφανιστείτε σε αυτά τα δυο νησιά;
 
Ok να το δεχτούμε! Να δεχτούμε ότι είναι οι προεκλογικές ρυθμίσεις. Αυτό όμως σε τι σας εμπόδιζε σε μια συνάντηση με τα μέσα ενημέρωσης της ιδιαίτερης πατρίδας σας ; Για μια γνωριμία βρε αδελφέ! Μια καλημέρα , χωρίς φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις. Μπορούσατε να κάνετε επιλογή να εμφανιστείτε σε ένα μέσο αυτή την φορά και σε κάποια άλλα τις επόμενες. Μας αποκλείσατε όλους. Αποκλείσατε την ενημέρωση. 
 
Το βρίσκετε  δίκαιο, κύριε καθηγητά,  να μας χρησιμοποιείτε για τα δελτία τύπου , τις ανακοινώσεις , τα άρθρα σας και να μας κλείνετε την πόρτα στα μούτρα όταν θέλουμε εμείς να προσεγγίσουμε με άλλο τρόπο τα γεγονότα;  
 
Λυπούμαστε αν δεν τα πήγατε τόσο καλά όσο σας είχαν υποσχεθεί στην Κέρκυρα και στην Λευκάδα και ξεσπάτε στα μέσα ενημέρωσης της Κεφαλονιάς. Λυπούμαστε αν δεν σας άρεσαν τα ρεπορταζ και οι ανταποκρίσεις του Kefalonia Press από τα άλλα νησιά. Αυτή ήταν  η πραγματικότητα και έτσι την παρουσιάσαμε.
 
Εν πάσει περιπτώσει κύριε Μπεριάτε, το kefalonia press τελείωσε μαζί σας. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω ούτε με τον συνδυασμό σας, ούτε με εσάς προσωπικά, ούτε με τους υποψηφίους σας.
Πορευτείτε  εν ειρήνη και μοναξιά…  Η υπόθεση για μας έκλεισε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου