Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τα τέσσερα κλειδιά των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών : Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Λευκάδας και Κέρκυρας θα μοιραστούν την Τετάρτη από τον Ηλία Μπεριάτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθούν με fax ,προς τα μέσα ενημέρωσης, από το στρατηγείο του υποψήφιου περιφερειάρχη που ειναι το γραφείο του στην Αθήνα.  

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ Που είναι γάτος
ΦΟΡΤΕΣ που σημαίνει  ισχυρός
ή κάτι soprezza..
Σιγά που θα μείνει το facebook έξω απο την εκλογική μάχη!  Ψάχνοντας ανακαλύψαμε το facebook του υποψήφιου Δήμαρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου και όπως διαβάσαμε εκεί, σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη και η ιστοσελίδα του. Οπότε οι λατρεις το διαδικτύου θα έχουν ένα μέρος συνάντησης με τον Θεόφιλο για συζήτηση, κριτική και στήριξη.
Ο Θεόφιλος εξάλλου ειναι λάτρης των νέων τεχνολογιών και του Internet και παρακολουθεί τα πάντα μεσω του κινητού του. Το site και το facebook είναι απαραίτητα εργαλεία ενός προεκλογικού αγώνα.
Φίλοι με τον Θεόφιλο μπορείτε να γίνετε εδώ
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000250923266#%21/anexartiti.agapimeni.kefalonia?ref=ts



Στους 6 ανεβαίνει ο αριθμός των υποψηφίων που ανήκουν στην γενιά των 30ρηδων, μετά τη σημερινή υποψηφιότητα του μέλους του Δ.Σ. του ΕΒΕΚΙ Άγγελου Γαλάτη στο ψηφοδέλτιο του Αλ. Παρίση.
Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε υποσχεθεί ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο με πολλούς νέους και φαίνεται να υλοποιεί την υπόσχεσή του μέρα με τη μέρα.
Ο Άγγελος Γαλάτης είναι επαγγελματίας στο Ληξούρι, είχε συμμετάσχει στις προηγούμενες νομαρχιακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης και είχε καταταγεί τρίτος σε σειρά σταυρών προτίμησης μετά τον Δ. Λυκούδη και τον Ι. Ντούκα.
Στη συνέχεια ο Α. Γαλάτης εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΚΙ με το συνδυασμό του Θ. Μιχαλάτου όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.
Από τα μέρη μας κατά πάσα πιθανότης να δούμε το ΛΑ.Ο.Σ και συγκεκριμένα κ. Γεράσιμο Διαμαντάτο να υποστηρίζει την παράταξη Παρίση...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου