Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ


ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και Βυτιοφόρων Δ.Χ. αποφάσισαν να αποχωρήσουν έξω από τη Βουλή, όπου παρέμεναν επί 2 ημέρες, και πλέον συνεδριάζουν για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους, μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Εν τω...
μεταξύ, κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών, εξήγγειλε από το Σύνταγμα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους, Γιώργος Τζωρτζάτος. «Συνεχίζουμε δυνατά», είπε και πρόσθεσε: «Μετά το σημερινό φιάσκο και την απόφαση καρμανιόλα ενημερώνουμε την πολιτεία με τον ίδιο ρυθμό και δεν σταματάμε. Ό,τι ήταν να χάσουμε, το χάσαμε».
Οι ιδιοκτήτες των φορτηγών σκοπεύουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με αποκλεισμούς δρόμων σε όλη την Ελλάδα.
Αποκλεισμός για μία ώρα την εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου. Δυναμικά απάντησαν σήμερα οι Χανιώτες αυτοκινητιστές στην ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Το μεσημέρι, με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης, απέκλεισαν για μία ώρα την εθνική οδό στο ύψος του κόμβου που τη συνδέει με τη Σούδα, επιτρέποντας τη διέλευση των οχημάτων μέσω της παλιάς εθνικής οδού. Οι αυτοκινητιστές στις 2.30 μετά το μεσημέρι ξεκίνησαν με τα οχήματά τους από το λιμάνι της Σούδας και έφθασαν στο σημείο του αποκλεισμού κορνάροντας και με πανό στο οποίο εξέφραζαν την αντίθεσή τους στις διατάξεις του νομοσχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου