Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΨΕ ΕΧΕΙ ΜΠΑΛΑ!! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΠΙΤΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟ!

Για το 2ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ η Ρόζενμποργκ υποδέχεται τον Άρη στο κατάμεστο «Λέκερνταλ» του Τροντχάιμ. Είναι το δεύτερο παιχνίδι των δύο αντιπάλων για τους ομίλους. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως οι δύο σύλλογοι δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ αντίπαλοι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Νίκη και μόνο νίκη θέλουν οι παίκτες του Κούπερ για να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι εμφανίσεις της ομάδας πάντως τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου καλές, ωστόσο έστω και στο τέλος βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Νίκησε τον Εργοτέλη με 1-0 με γκολ του Τσέζαρεκ στα τελευταία λεπτά και πηγαίνει στο ματς με τη Ρόζενμποργκ με ανεβασμένη ψυχολογία. Στο πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει για πάρτι του μετά τη νίκη του με 1-0 επί της κατόχου του θεσμού Ατλέτικο Μαδρίτης. Απέναντι στη Ρόζενμποργκ οι φιλοξενούμενοι θα ξεκινήσουν με σύστημα 4-3-1-2 θέλοντας να εξασφαλίσουν το «μηδέν» στην άμυνα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο πετύχουν. Μοναδικό πρόβλημα για τον πολύπειρο Κούπερ είναι ο τραυματίας Τσεσνάουσκις που θα απουσιάσει από ακόμη ένα ματς.
Στον  ΑΝΤ1 στις 20.00 θα δόυμε  ΖΕΝΙΘ -ΑΕΚ, η οποία ξεκίνησε και αυτή με νίκη τις υποχρεωσεις της στην Αθήνα 
Την Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης (30/9 22:05GR) ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Europa League.



Να παρουσιάσει το σοβαρό και παθιασμένο ΠΑΟΚ, που απέκλεισε τη Φενερμπαχτσέ και λίγο έλλειψε να πετάξει εκτός Champions League τον Αγιαξ, θέλει η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, που διέρχεται αγωνιστική κρίση το τελευταίο διάστημα και προέρχεται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.
Εχοντας αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από την Μπριζ στο Βέλγιο (1-1), ο Δικέφαλος του Βορρά θα επιδιώξει με τη βοήθεια των φιλάθλων του να... σημειώσει τρίποντο κόντρα στον θεωρητικά ισχυρότερο συνδιεκδικητή της 2ης θέσης, ώστε να φτάσει τους 4 βαθμούς και να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου