Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΡΚΟΥ

Μεθοδικά και σε άριστη συνεργασία με τις κομματικές τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάρκος Κοτσιλίνης έχει -σύμφωνα με πληροφορίες μας- ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιό του
με περισσότερα από 240 ονόματα υποψηφίων
Σας αποκαλύπτουμε τα πρώτα 15 ονόματα υποψηφίων του Συνδυασμού του


 koutala.jpg  Κατερίνα Κουταλά, Δήμαρχος Ερίσσου. Από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί δίπλα στον Μάρκο και βέβαια θα τον ακολουθήσει και στοψηφοδέλτιο.
 spanos.jpg  Δημήτρης Σπανός, Νομαρχιακός Σύμβουλος και Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Είναι το άτομο που ο Μάρκος εμπιστεύεται απόλυτα έχοντας άριστη συνεργασία και στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου.
 manolatos_150.jpg  Γαβρίλης Μανωλάτος, καθηγητής Πανεπιστημίου, με καταγωγή από τη Σάμη. Είχε ανακοινώσει την κάθοδό του ως ανεξάρτητος υποψήφιος, όμως τελικά συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Μάρκου. 
 pefanis_spyros.jpg  Σπύρος Πεφάνης. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου. Επιχειρηματίας. Θεωρείται από τους πλέον πετυχημένους προέδρους  που πέρασαν από το Δημοτικό Συμβούλι.
 samouris.jpg  Σπύρος Σαμούρης. Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, υπεύθυνος για τα Δημόσια Εργα, την Δημοτική Αστυνομία και άλλα πολλά. θεωρείται  φαβορί με το μεγαλύτερο "πακέτο" ψηφοφόρων στον Δήμο Αργοστολίου.
 rouxotas.jpg  Βίκτωρ Ρουχωτάς. Πρόεδρος της ΔΕΠΑΨ, Πρόξενος της Σερβίας. Από τα πρώτα στελέχη του Δήμου Αργοστολίου που τάχθηκαν με την υποψηφιότητα του Μάρκου. 
 aravantinos.jpg  Διονύσης Αραβαντινός, Νομαρχιακός Σύμβουλος. Στέλεχος του ΟΤΕ. Ο Διονύσης στη διάρκεια της θητείας του στη Νομαρχία "σήκωσε πλάτη" στη τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς αν και δεν ήταν της δικής του αρμοδιότητας. 
 zapantis.jpg  Ανδρέας Ζαπάντης, πρ. Δήμαρχος Ελειού Πρόννων και στέλεχος της Τοπικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων. Στενός συνεργάτης του Μάρκου στην ΤΕΔΚ, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα τον ακολουθούσε. 
spathis.jpg
 Σπύρος Σπαθής. Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης. Στενός συνεργάτης του Μάρκου. Πριν ένα χρόνο μας είχε δηλώσει "όπου πάει ο Μάρκος θα είμαι και εγώ"..
 vallianatos_ger.jpg  Γεράσιμος Βαλλιανάτος.Επιχειρηματίας στον τουρισμό και στέλεχος στο συνδικαλιστικό κίνημα των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων.
maroulis_dion.jpg
 Διονύσης Μαρούλης. Αντιδήμαρχος Παλικής, με καταγωγή από τα Καμιναράτα, ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Παλικής.
 louverdis.jpg  Αντώνης Λουβερδής , Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου, με καταγωγή από τα Καρδακάτα. Είχε αναπτύξει πολιτική δράση στους ετεροδημότες των Αθηνών. 
 simatos_g.jpg  Γιώργος Σιμάτος, Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου, συνταξιούχος αρτοποιός. Αργοστολιώτης στην καταγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου