Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΛΗΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
 
Για μία ακόμη φορά το Δ.Σ του Σωματείου μας και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ ( πλήν γιατρών ) καταγγέλλουν ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ για εμπαιγμό και παραπληροφόρηση νια την αδικαιολόγητη μη καταβολή των δεδουλευμένων ( νυκτερινά. αργίες κ.λ.π.) όλων των εργαζομένων στο Γ. Ν. Κεφαλονιάς.
 
Η μη χορήγηση των παραπάνω εδώ και τέσσερις μήνες έχει προκαλέσει έντονο αίσθημα αγανάκτησης εκ μέρους των εργαζομένων οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές οικονομικές τους υποχρεώσεις.
 
Πρέπει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο κονδύλι δεν επαρκεί για το έτος 2010 (υπολείπεται κατά 70.000 Ε περίπου) με συνέπεια να μην υπάρχει πίστωση για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.
 
κ. Διοικητά σας καλούμε να λύσετε άμεσα το πρόβλημα και να καταβληθούν στους εργαζομένους τα δεδουλευμένα τους έως και το μήνα Αύγουστο όπως είναι και υποχρέωση σας αλλά και του Υπουργείου Υγείας που επίσης καλούμε να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στις αμοιβές των εργαζομένων που σημειωτέον πραγματοποιούνται πέραν του κανονικού τους ωραρίου καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Νοσοκομείου μας.
 
Κύριε Διοικητά , οι εργαζόμενοι με φιλότιμο πράττουν στο ακέραιο το καθήκον τους σε 24ωρη βάση προκειμένου η παροχή φροντίδας στο Τομέα Υγείας να μην παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, αναλάβατε λοιπόν τις ευθύνες σας γιατί η μη καταβολή άμεσα των δεδουλευμένων και η μη έγκριση συμπληρωματικού κονδυλίου έτσι ώστε να καλυφθούν οι παραπάνω αναφερόμενοι μήνες θα είναι αιτία για το κλείσιμο τμημάτων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Ο ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: Σ.ΓΑΒΑΛΑΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δ. ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ(ΠΛΗΝ ΓΙΑΤΡΩΝ)
Σ. ΣΑΚΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου