Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Με δελτίο Τύπου, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς-Ιθάκης κάνει έναν απολογισμό της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας, που διεξήχθη στον Κούταβο το Σαββατοκύριακο (11 και 12 Σεπτεμβρίου), χαρακτηρίζοντάς τη ως πολύ πετυχημένη.
Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Ν.Ο.Κ.-Ι., αναφέρει τα εξής:
«Διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 11 & 12 Σεπτέμβρη 2010, η 5η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης (Ν.Ο.Κ.-Ι.) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ) και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Η συμμετοχή των αθλητών ήταν εντυπωσιακή. Συμμετείχαν συνολικά περίπου 220 Αθλητές και Αθλήτριες απτό 26 Σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.
Ο καιρός στάθηκε ευνοϊκός σύμμαχος, έτσι όλα τα αγωνίσματα διεξήχθησαν κάτω από ιδανικές συνθήκες, επίσης το στήσιμο του στίβου ήταν άψογο όπως και η υποστήριξη από την ξηρά.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους 6 μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας , οι οποίοι και συνεχάρησαν δημόσια τον ΝΟΚΙ για την άρτια διοργάνωση. Όλοι συμφώνησαν ότι ο Κούταβος είναι ένα ιδανικό κωπηλατοδρόμιο για νέους αθλητές που αγωνίζονται σε απόσταση 1.000 μέτρων.
Ο Ν.Ο.Κ.-Ι. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία των Αγώνων, χωρίς την βοήθειά τους θα ήταν αδύνατη αυτή η εκδήλωση.
Στον Αγωνιστικά τομέα τα αποτελέσματα των αθλητών του ΝΟΚΙ είναι τα εξής:
2η θέση: Μελισσαράτου Αναστασία & Τσελιμπάκοβα Πάμελα, διπλό Σκιφ
 κορασίδων ανάπτυξης.
5η θέση: Κοκκόση Αφροδίτη & Αντύττα Βερενίκη, διπλό σκίφ κορασίδων ανάπτυξης.
6η θέση: Αγάθου Άννα & Ρουμελιώτη Χριστίνα, διπλό σκίφ κορασίδων.
6η θέση: Αλιβιζάτος Γιώργος & Λορετζάτος Γιάννης, διπλό σκίφ παίδων ανάπτυξης 12.
7η θέση: Δημογιάνης Διονύσης & Βλαχογεώργος Νίκος, διπλό σκίφ παίδων
8η θέση: Παπανικολάτος Αντώνιος & Μωραίτης Αγγελος, διπλό σκίφ παίδων ανάπτυξης 12.

Ο Ν.Ο.Κ.-Ι. συγχαίρει τις αθλήτριες και αθλητές, τον προπονητή κ. Σ. Κυρλέση αλλά και τους γονείς που συντρέχουν τα παιδιά και στην προκειμένη περίπτωση βοήθησαν πολύ και στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και τους εύχεται περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον αντιπρόσωπο του Ομίλου μας στο Δ.Σ. της ΕΚΟΦΝΣ κ. Σίμο Μαρκαντωνάτο και τον Έφορο Κωπηλασίας κ. Ανδρέα Αλιβιζάτο για την προσφορά τους.
Τέλος καλούμε τα παιδιά, νέες και νέους να έρθουν στον Όμιλο και να γνωρίσουν το Άθλημα της Κωπηλασίας -και ποιος ξέρει- μπορεί και να το αγαπήσουν. Τηλέφωνο Επικοινωνίας 26710-26275 begin_of_the_skype_highlighting              26710-26275      end_of_the_skype_highlighting & 6932-152154 begin_of_the_skype_highlighting              6932-152154      end_of_the_skype_highlighting (κ. Ανδρέας Αλιβιζάτος)».
Επίσης, με νεότερο δελτίο Τύπου, ο Ναυταθλητικός Όμιλος ενημερώνει πως έχουν αρχίσει οι εγγραφές για τα χειμερινά τμήματα κολύμβησης.
Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Ν.Ο.Κ.-Ι., αναφέρει τα εξής:
«Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης ενημερώνει ότι από 15 Σεπτεμβρίου 2010 έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές των χειμερινών τμημάτων κολύμβησης για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 16 ετών. 
Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων, προαγωνιστικά.
Παράλληλα, λειτουργούν και τμήματα ενηλίκων για άνδρες και γυναίκες από 18 χρονών και άνω.

Υπεύθυνοι προπονητές Λεωνίδας Παπαδάτος, Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου, Κατερίνα Μπαλτσαβιά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6947-447684 begin_of_the_skype_highlighting              6947-447684      end_of_the_skype_highlighting».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου