Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΟΑΤΙΑ -ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τη γεμάτη εκπλήξεις πρεμιέρα της προηγούμενης Παρασκευής, τα προκριματικού του EURO 2012 συνεχίζονται σήμερα με τη δεύτερη αγωνιστική. Η Εθνική μας καλείται να δώσει το πιο δύσκολο ίσως παιχνίδι της σειράς, φιλοξενούμενη στο Ζάγκρεμπ από την ισχυρή Κροατία. Η αποτυχία πρόκρισης στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής πείσμωσε τους Κροάτες, οι οποίοι πριν καν ξεκινήσουν τα προκριματικά αποδέχτηκαν το ρόλο του φαβορί του ομίλου, διαμηνύοντας ότι είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Το Σάββατο η δική τους πρεμιέρα δεν έκρυβε εκπλήξεις, αφού πέρασαν εύκολα από τη Ρίγα της Λετονίας με 3-0. Ο Πέτριτς άνοιξε το σκορ λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ενώ στο 51’ ο Όλιτς έκανε το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Οι Κροάτες απειλήθηκαν σε ελάχιστες περιπτώσεις στη συνέχεια, με τον Σρνα να διαμορφώνει στο 82’ το τελικό 3-0. Ο τεχνικός, Σλάβεν Μπίλιτς, παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, καθώς ανανέωσε με την ομοσπονδία. Στο παιχνίδι με Λετονούς ξεκούρασε κάποιους βασικούς, ενώ δεν ρίσκαρε με τη συμμετοχή του Μόντριτς, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά σήμερα. Στη συνέντευξη τύπου μίλησε με κολακευτικά λόγια τόσο για τον Φερνάντο Σάντος όσο και για τους παίκτες μας, υποστηρίζοντας πως ακόμα και η ισοπαλία δεν θα ήταν άσχημη για την ομάδα του.
Κάθε άλλο παρά καλό ήταν το ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε αυτή την προκριματική σειρά. Η «γαλανόλευκη» δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έδειξε ασύνδετη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Γεωργία στο «Καραϊσκάκη». Το γρήγορο γκολ των Γεωργιανών αποσυντόνισε τους παίκτες μας, ενώ η επιλογή του Σάντος να αλλάξει αμέσως το σύστημα δεν βγήκε, καθώς κανένα από τα πρωτοκλασάτα ονόματα δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Ο Πορτογάλος τεχνικός περίμενε σίγουρα διαφορετικό ντεμπούτο στο πάγκο της εθνικής μας, όμως ήδη έδωσε το σύνθημα για τη σημερινή καθοριστική αναμέτρηση, κάτι που έπραξαν και οι περισσότεροι εκ των διεθνών. Μιλώντας για το σύστημα ο Φερνάντο Σάντος υπεραμύνθηκε του 4-4-2, το οποίο όπως τόνισε θα είναι το σύστημα που θα παίζει η Εθνική και απλώς χρειάζεται λίγος χρόνος για να αφομοιωθεί από τους παίκτες. Ωστόσο, στις τελευταίες προπονήσεις μπέρδεψε τα πράγματα, αφού δοκίμασε το 4-2-3-1, όπου πιθανότατα θα είναι και αυτό με το οποίο θα ξεκινήσει σήμερα. Ο Τζαβέλλας θα αντικαταστήσει τον τραυματία Σπυρόπουλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Τζιόλης.
Από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε η Εθνική μας, αλλά έχει αποδείξει πολλάκις πως μπορεί να τα καταφέρει. Πρώτος στόχος για σήμερα είναι να μην χάσουμε και νομίζω πως θα επιτευχθεί με μία ισοπαλία με σκορ 1-1.
ΠΗΓΗ  ΤΟ  http://www.ionionsportfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου