Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ 212 + 1 ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ ΤΟ KEFALONIAPRESS.GR
protodikeio_2.jpgΓια πρώτη φορά στην πρόσφτατη πολιτική ιστορία της Κεφαλονιάς, κατορθώνει ένας ανεξάρτητος πολιτικός, όχι αντάρτης κόμματος, αλλά πραγματικά ανεξάρτητος από κόμμα, να συσπειρώσει τόσο μεγάλο αριθμό υποψηφίων και να συγκροτήσει Δημοτικό ψηφοδέλτιο και μάλιστα για ολόκληρη την Κεφαλονιά.
 
  • Χωρίς κομματικό μηχανισμό, χωρίς  κομματική στήριξη, χωρίς επιστρατεύσεις υποψηφίων, γυρίζοντας χωριό το χωριό, πόρτα πόρτα, συγκροτήθηκε το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς.
 
Επιτέλους φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος στην τοπική μας κοινωνία και για ανεξάρτητες φωνές, για φωνές πέρα των μεγάλων και των καθιερωμένων κομμάτων.
 
Εν τω μεταξύ από χθες μέχρι σήμερα , κυριολεκτικά μέχρι την ώρα που κατάθετε ο υποψήφιος Δήμαρχος τον Συνδυασμό του στο Πρωτοδικείο, οργίαζαν οι φήμες ότι δεν πρόκειται να καταφέρει να συμπληρώσει συνδυασμό. Κάποιοι μας βομβάρδιζαν με τηλεφωνήματα και εμαιλ ότι παρέδωσε τους υποψηφίους του σε άλλο συνδυασμό και αποχώρησε ο ίδιος.  Τα παπαγαλάκια σε δράση. Μια απίστευτη κατάσταση.
 
protodikeio_3.jpgΠήγαμε στο Πρωτοδικείο στις 5.30 μμ όπου ήδη είχαν καταθέσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα  των συνδυασμών τους οι:  ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΚΚΕ) με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Νίκο Γκισγκίνη  και ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (ΠΑΣΟΚ)  με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Μάρκο Κοτσιλίνη.
 
 
 
 
protodikeio_4.jpg
 
Στις 7.30μμ  κατέφθασαν στο πρωτοδικείο ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος με τους στενούς συνεργάτες του και την δικηγόρο του Συνδυασμού όπου κατέθεσαν τον φάκελο των υποψηφιοτήτων στους δικαστές.  
 
Στην συνέχεια αναχώρησαν για το εκλογικό κέντρο όπου τους ακολουθήσαμε. Εκεί  βρήκαμε πραγματικά μια κατάσταση πατεις με πατώσε από τον κόσμο, κυρίως νέους ανθρώπους. 
 
 
Οι υπηρεσίες του Πρωτοδικείου θα είναι ανοιχτές έως τις 12 τα μεσάνυχτα περιμένοντας τους υποψηφίους από Κεφαλονιά και Ιθάκη.  Λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος θα ξαναπάμε στο Πρωτοδικείο και θα σας ενημερώσουμε για όλους τους συνδυασμούς από Κεφαλονιά και Ιθάκη που κατέθεσαν υποψηφιότητα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου