Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Έβαλαν με την βία έγκυο 8 μηνών να κάνει έκτρωση


http://www.newsit.gr/files/Image/22-10-10/resized/EGKYOS_367_355.jpg
Σοκ από την είδηση ότι οι αρχές ανάγκασαν μια 36χρονη έγκυο στον όγδοο μήνα να κάνει έκτρωση γιατί παραβίασε τον...νόμο!

Κι όμως αυτό συνέβη στην Κίνα. 12 αξιωματούχοι της κινεζικής αρχής μπήκαν στο σπίτι της 36χρονης Xiao Aiying. Αφού την χτύπησαν, την κλώτσησαν στο στομάχι και μετά την τράβηξαν με το ζόρι ενώ αυτή ούρλιαζε από τους πόνους σε νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί πήραν την κοπέλα και της χορήγησαν με ένεση ναρκωτικά για να τραυματίσουν και να σκοτώσουν το αγέννητο παιδί της που είναι 8 μηνών.
Η Xiao Aiying επέτρεψε στις κάμερες να την φωτογραφήσουν στο νοσοκομείο δείχνοντας τους μώλοπες που της προκάλεσε η βιαιότητα των αξιωματούχων της κινεζικής αρχής.
Η ίδια ίσως χρειαστεί και επέμβαση για να της αφαιρέσουν κομμάτια τους πλακούντα που έχουν μείνει ακόμη μέσα της.
Ο σύζυγος της έχει υποστεί σοκ από το τι έγινε στην γυναίκα του. Το ζεύγος έχει μια κόρη 10 ετών και περίμενε με λαχτάρα το δεύτερο τους παιδί.
Σύμφωνα με έναν απαράδεκτο νόμο που ψήφισε η κινεζική βουλή πριν από δύο χρόνια απαγορεύεται πλέον στις οικογένειες να κάνουν περισσότερα από ένα παιδί.
Οι υπεύθυνοι είχαν ενημερώσει τον σύζυγο της 36χρονης ότι δεν μπορούν να αφήσουν να ζήσει αυτό το παιδί αφού ήδη έχουν μια κόρη. Όμως το ζευγάρι επιθυμούσε να έχει άλλο ένα παιδί. Η απάνθρωπη αυτή πράξη των αξιωματούχων αλλά και της ίδιας της κινεζικής κυβέρνησης κάνει τον γύρο του κόσμου αφού η γυναίκα βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυομοσύνης της και της συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν ένα σκουπίδι.
Οι περισσότερες οικογένειες στην Κίνα επιτρέπετε να έχουν μόνο ένα παιδί αφού οι αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν την αύξηση του πληθυσμού στην χώρα που έχει φτάσει στο 1,3 δισεκατομμύρια πολίτες. Μάλιστα όσοι παραβούν τον νόμο υπάρχει και πρόστιμο 25.000 στερλινών!
Για όσους δεν έχουν χρήματα όπως η 36χρονη Xiao και ο σύζυγος της, τότε οι αρχές του αναγκάζουν να προχωρήσουν σε έκτρωση ενώ δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν και βία.

totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου