Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 9%,,,,ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Εεε! Δεν σας προλαβαίνουμε! Παραιτήθηκε ο υποψ. Δήμαρχος της ΝΔ στην Λευκάδα!!
ΠΗΓΗ  KEFALONIAPRESS.GR
vergitis_300.jpg
 με τον αντάρτη Ξ. Βεργίτη  πάει η ΝΟΔΕ
Υπό διάλυση η οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Λευκάδα.
Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η παραίτηση του υποψήφιου Δήμαρχου Λευκάδας (και πρωην Δήμαρχου Λευκάδας) Γιώργου Γρηγόρη (Φλούδα), από την διεκδίκηση του Δήμου. Ο κ. Γρηγόρης είχε το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας.
Από ότι διαφαίνεται σύσωμη η Νέα Δημοκρατία Λευκάδας στράφηκε προς την υποψηφιότητα του αντάρτη  Ξενοφώντα Βεργίνη (πρωην βουλευτή της ΝΔ). 
Αυτά κάνουν οι λάθος επιλογές!  

 Παρενέργειες του γκάλοπ - Μπάχαλο στον συνδυασμό του Σπύρου στην Ζάκυνθο
mylonas_zante.jpg
 "Κάλπικο το ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου"!!
Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνάει ο Συνδυασμός του κ. Σπύρου Σπύρου (ΝΔ) μετά την δημοσιευση του γκάλοπ. Οι κλυδωνισμοί της Κεφαλονιάς παρασύρουν και άλλα νησιά, ενώ νέα ζητήματα και συγκρούσεις εμφανίζονται στην Ζάκυνθο..
Άνω-κάτω έγινε ο συνδυασμός του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Διονύση Μυλωνά, αφού ο νομαρχιακός σύμβουλος και… παρ΄ ολίγον μέλος του συγκεκριμένου ψηφοδελτίου, Δημήτρης Κάνδηλας, εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, με αφορμή το γεγονός ότι τον “έκοψαν”!

“Το ψηφοδέλτιο του κ. Μυλωνά είναι… “κάλπικο”, αφού υπάρχουν διαπλοκές, βρωμιές και παιχνίδια! Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν διάφορες συμφωνίες και γι΄ αυτόν τον λόγο αποχωρώ από αυτόν τον συνδυασμό. Θέλω να βλέπω τους Ζακυνθινούς στα μάτια και να προχωρώ στο δρόμο με το κεφάλι ψηλά και το κούτελο καθαρό. Οι κ.κ. Μυλωνάς και Καψαμπέλης είναι αυτοί που ευθύνονται για τη μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο. Επισημαίνω ότι δεν έχω κανένα παράπονο από το Νομάρχη, Διονύση Γάσπαρο, διότι αυτός δεν εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Λέω στον κ. Καψαμπέλη ότι πρώτα θα πρέπει να πολιτευτεί και να βάλει πλάτη για τη Νέα Δημοκρατία, όπως κάνω εγώ, και ύστερα να αποφασίζει για το ποιός θα μπει στο ψηφοδέλτιο και ποιός όχι.
Η Ζάκυνθος έχει “χορτάσει” από… καναπεδάτους παράγοντες!. Σε ό,τι αφορά τον κ. Μυλωνά αυτός είναι “βρώμικος” από πάνω μέχρι κάτω! Αυτοί με παρακαλούσαν να μπω στο ψηφοδέλτιο, τάζοντάς μου διάφορα πράγματα! Εντελώς ξαφνικά αποφάσισαν να με αφήσουν απέξω. Επισημαίνω ακόμα ότι εγώ μερίμνησα για να πάρει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Σπύρος Σπύρου. Δυστυχώς, όμως, αποδεικνύεται ότι είναι ένας άνθρωπος χωρίς λόγο και δηλώνω ότι έχω μετανιώσει που έπεισα τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο να στηριχθεί από το κόμμα!” ανέφερε ο κ. Κάνδηλας.

Για το θέμα που προέκυψε με την “αποπομπή” του κ. Κάνδηλα, ρωτήθηκε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος θέλησε να… “υποβαθμίσει” το ζήτημα.
“Κατ΄ αρχήν το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, επομένως δεν “κόψαμε” κανέναν. Στην παρούσα φάση, υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, όμως οι θέσεις είναι μόλις έντεκα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι θα μείνουν απέξω, γιατί δεν χωράνε. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, είναι αρκετοί αυτοί που δεν θα συμμετέχουν” τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος. 
 ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου