Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΑΛΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα (04/10) η Τοπική Οργάνωση Παλλικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ διοργάνωσε Δημοτική Ολομέλεια με θέμα της Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:
«Την Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο Ληξουρίου, παρουσία του Νομάρχη Διονύση Γεωργάτου, της Δήμαρχου Παλλικής Νόπης Αλεξανδροπούλου, του Υποψήφιου Δήμαρχου Κεφαλονιάς Μάρκου Κοτσιλίνη, Υποψηφίων Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους μελών και φίλων του κινήματος, η Τοπική Οργάνωση Παλλικής διοργάνωσε Δημοτική Ολομέλεια, με θέμα Αυτοδιοικητικές Εκλογές Νοεμβρίου.
Στην ολομέλεια ανταλλάχτηκαν άκρως ενδιαφέρουσες απόψεις σε ένα κλίμα γόνιμου διαλόγου και ομοψυχίας. Τονίστηκε δε από όλους τους παρευρισκόμενους ότι και αυτή τη δύσκολη μάχη το κίνημα θα τη δώσει όπως πάντα ενωμένο, στηρίζοντας τους Δημοκρατικούς Συνδυασμούς του Κινήματος, που είναι για την Περιφέρεια ο Συνδυασμός «Ιόνιο Αρχιπέλαγος» με επικεφαλής τον Ηλία Μπεριάτο και για τον Δήμο «Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά» με επικεφαλής τον Μάρκο Κοτσιλίνη. Δύο Συνδυασμούς που σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και σε αυτό το τεράστιο επιχείρημα της Αυτοδιοίκησης, είναι η μόνη λύση για ένα καλύτερο αύριο για την Κεφαλονιά μας».
Για την Σ.Ε.- Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ληξουρίου
Ο Γραμματέας
Παναγής Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου