Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Δημοτικές εκλογές: Πως θα ψηφίσουμε


Έως τρεις σταυρούς
-Στον υποψήφιο δήμαρχο δεν σημειώνεται σταυρός προτίμησης, εάν όμως μπει σταυρός, αυτός δεν αποτελεί αιτία ακύρωσης του ψηφοδελτίου. Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία επίσης δεν τίθεται σταυρός προτίμησης, αφού αυτή διεξάγεται μόνον ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους των δύο συνδυασμών, που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους. Η ύπαρξη, όμως, σταυρού προτίμησης σε ψηφοδέλτιο επίσης δεν συνεπάγεται την ακυρότητά του. -Στους δήμους που αποτελούν ενιαία εκλογική περιφέρεια ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του με έναν ή δύο ή τρεις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, δηλαδή μπορεί να βάλει μέχρι και τρεις σταυρούς προτίμησης.
Αν σε ένα ψηφοδέλτιο σημειωθούν περισσότεροι, από τους προβλεπόμενους, σταυροί προτίμησης, το ψηφοδέλτιο είναι έγκυρο και λογίζεται υπέρ του συνδυασμού, χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη κάποιος σταυρός προτίμησης.
-Στους δήμους, που αποτελούνται από περισσότερες εκλογικές περιφέρειες, ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του:
1. σε έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, όταν η εκλογική του περιφέρεια είναι μονοεδρική, διεδρική ή τριεδρική
2. σε έναv ή δύο ή τρεις υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, όταν η εκλογική του περιφέρεια έχει περισσότερες από τρεις έδρες
3. σε έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από όλες τις άλλες εκλογικές περιφέρειες του οικείου δήμου.
Τι πρέπει να ξέρει ο πολίτης
Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7 π.μ. και θα λήξει στις 7 μ.μ. Σε περίπτωση, που χρειαστεί να επαναληφθεί, θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, με τις ίδιες ώρες έναρξης και λήξης. Σε περίπτωση, που η ψηφοφορία δεν διεξαχθεί για οποιονδήποτε λόγο σε έναν δήμο ή σε ένα ή περισσότερα εκλογικά τμήματα, τότε αυτή θα γίνει την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010.
Επίσης, ο  εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του σε έναν ή δύο υποψηφίους του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας και σε  έναν υποψήφιο σύμβουλο ή εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας. 
AΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ., 6 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 11 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!!!
ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΥΤΩΝ..!
ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ,ΣΠΥΡΟΥ,ΚΑΛΟΥΔΗΣ,ΓΟΥΛΗΣ,ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ,ΒΛΑΧΟΣ..!!!

ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ, Οπού ψηφάμε έως 3 δημοτικούς συμβούλους στους κατόθι υποψηφίων Δημάρχων....
ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ,ΠΑΡΙΣΗΣ,ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ,ΓΚΙΣΓΚΙΝΗΣ!
Για την δημοτική κοινότητα πόρου, ψηφάμε έως 2 τοπικούς συμβούλους! του συνδυασμού αρεσκείας  μας..
Ο Εκλέγειν δήμαρχος στην επαναληπτική εκλογή στις 14 Νοέμβρη , παίρνει τις περισσότερες έδρες του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής μας. και οι τρεις πρώτοι σύμβουλοι του στην κοινότητα αποφασίζουν ποιος θα είναι ο πρόεδρος,έχοντας 2 συμβούλους του αντίπαλου συνδυασμού ως αντιπολίτευση!!
Ελπίζω να σας ξεμπέρδεψα!
και εδώ το γκάλοπ Κέρκυρας!!!
27,6% Σπύρου

17,4% Καλούδη

10,9% Μπεριάτο

5,7% Γουλή

3,3% Βλάχο

1,7% Γαλιατσάτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου