Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !

Κεφαλονιά.Το επίσημο ΠΑΣΟΚ υποδέχεται τους Αντάρτες. Ο Άγιος Γεράσιμος έκανε το Θαύμα του!

Σήμερα 20/10 η εκκλησία μας και μαζί της η Κεφαλονιά και οι απανταχού Κεφαλονίτες, γιορτάζουν τη μνήμη του πολιούχου τους Αγίου Γερασίμου. Ο Άγιος Γεράσιμος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μορφές της Ορθοδοξίας και πάντοτε εορτάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τις εκδηλώσεις απουσίαζε η κρατική τηλεόραση επικαλούμενη λόγους περικοπής δαπανών και έτσι πλειάδα Κεφαλονιτών της διασποράς, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία . Φαίνεται πως ο Κεφαλονίτης Υπουργός κύριος Γερουλάνος επέλεξε να περισώσει τους παχυλούς μισθούς των μεγαλοστελεχών της Κρατικής Τηλεόρασης παρά την κάλυψη της εορτής του Αγίου.
Το Χαρακτηριστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο που συνέλαβε ο φακός του kefaloniapress καταγράφει την υποδοχή του Αντάρτη υποψήφιου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κυρίου Καλούδη από τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κύριο Βαλλιανάτο ο οποίος μέχρι πρόσφατα απορούσε δημοσίως για τη μη Παρουσία Καλούδη στην Κεφαλονιά. Να λοιπόν ο Καλούδης πήγε στην
Κεφαλονιά και ο κύριος Βαλιανάτος ήταν εκεί για να τον υποδεχτεί δια χειραψίας παρακαλώ. Αυτό κι αν είναι Πολιτικός Πολιτισμός!
Στην ίδια φωτογραφία εμφανίζεται η υφυπουργός εξωτερικών κυρία Ξενογιανακοπούλου εναγκαλιζόμενη με τον έτερο Αντάρτη Μάκη Φόρτε αφού όπως είναι γνωστό οι σχέσεις τους σε προσωπικό τουλάχιστον επίπεδο παραμένουν φιλικές.

Πρόκειται για ιστορικές στιγμές και φαίνεται πως ο Άγιος Γεράσιμος συνέβαλε στο να συμβούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου