Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ ΦΟΡΤΕ

Κεφαλονιά, 23 Οκτωβρίου 2010
Από: Διονύση Γεωργάτο
Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Προς: Γεράσιμο Φόρτε
Υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης
ΚΟΙΝ.: Δρακουλόγκωνα Παναγή
Καππάτο Γεράσιμο
Κουρή Σωτήρη
Μαντζουράτο Δημήτρη
ΜΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Αξιότιμε κ. Φόρτε,

Όπως έγινε εύκολα αντιληπτό και από την προηγούμενη επιστολή σας, αναζητήσατε λόγους για να μην συμμετάσχετε σε δημόσια συζήτηση-αντιπαράθεση με τους άλλους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες της εκλογικής περιφέρειάς μας.
Παρά το ότι έκανα αποδεκτούς όλους του όρους που σκοπίμως αντιπροτείνατε στη πρώτη μου επιστολή, κρυφτήκατε πίσω από την άρνηση κάποιων φιλικών σας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να συμμετάσχουν, για να μην συμμετάσχετε και εσείς.
Εξόφθαλμος ο φόβος σας.
Με την άρνηση σας αποδείξατε, για άλλη μια φορά, ότι δεν τα καταφέρνετε στο δημόσιο διάλογο. Είναι γνωστή εξάλλου η έλλειψη προγράμματος και επιχειρημάτων που έχετε και ως υποψήφιος και ως παράταξη, όπως άλλωστε είναι γνωστή και η έλλειψη πειθούς που έχετε σε δημόσιο διάλογο, ακόμη και δημόσιο μονόλογο. Διαφορετικά δεν θα είχατε λόγους να κρυφτείτε πίσω από μια άρνηση ορισμένων δημοσιογράφων, που ξεχνούν ότι η ύψιστη αποστολή τους είναι να ενημερώνουν τους πολίτες και όχι να προβάλλουν ή να προσβάλλουν κάποιους ακόμη και αν θίγονται δικαίως ή αδίκως.
Εάν δεν είχατε τις ανασφάλειες που σας χαρακτηρίζουν θα έπρεπε να αποδεχθείτε τη πρόσκληση μου απαντώντας: ναι, οπουδήποτε και με τον οποιονδήποτε, όπως είπαν και όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι.
Δυστυχώς είσαστε πολύ μακριά από μία υγιή και αξιοπρεπή πολιτική πρακτική δημοσίου διαλόγου και αναλίσκεσθε σε ξεπερασμένες αρθρογραφίες, σε αντιγραφή ιδεών και σε μονολόγους, όπως και σε πολλαπλά διατεταγμένα σχόλια 2-3 ανωνύμων ατόμων σε blogs ή σε νυκτερινές υποσχέσεις σε όλα τα δημοτικά ψηφοδέλτια ότι θα τα στηρίξετε, προφανώς για να αποσπάσετε από όλους κάποιες ψήφους.
Η δημόσια εικόνα ενός πολιτικού άνδρα ή γυναίκας και μιας παράταξης δεν καλλιεργείται στο παρασκήνιο αλλά στο φως της ημέρας, με ξεκάθαρες θέσεις μπροστά σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, που θα τις μεταφέρουν στους πολίτες που οφείλουμε να ενημερώνουμε.
Είναι σε όλους αντιληπτό ότι οι πολίτες δεν έχουν ενημερωθεί πλήρως για τις Περιφερειακές Εκλογές, γι’ αυτό και θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας (συνδυασμών, υποψηφίων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης) να τους ενημερώσουμε προκειμένου να γνωρίζουν, λεπτομερώς όλοι, για ποιο λόγο ψηφίζουν, πως επιλέγουν το καλύτερο ψηφοδέλτιο Περιφερειακών Εκλογών.
Γι’ αυτό το λόγο σας καταθέτω τρεις αντιπροτάσεις:
1. Να ακυρώσω τη δική μου πρόσκληση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αφού δεν «αρέσει» σε ορισμένους φιλικούς σας δημοσιογράφους και να απευθύνετε εσείς μια δική σας πρόσκληση -που ασφαλώς σε αυτούς εσείς είστε πιο αρεστός- ώστε να μπορέσουμε να συμμετέχουμε σε διάλογο όλοι με όλους τους δημοσιογράφους (έτσι θα εξασφαλίσετε ότι εχθρικοί προς εμέ δημοσιογράφοι θα μπορούν να με «στριμώξουν»).
2. Να απευθύνετε δική σας πρόσκληση στα Μ.Μ.Ε. σε όλους τους συνυποψηφίους αντιπεριφερειάρχες πλην εμού, αφού είναι προφανές ότι τη δική μου παρουσία προσπαθείτε να αποφύγετε. Δέχομαι να μην συμμετάσχω αρκεί να γίνει η δημόσια συζήτηση με τους άλλους συνυποψηφίους μας.
3. Να στείλετε δική σας πρόσκληση στα Μ.Μ.Ε. και εάν εσείς προσωπικά δε θέλετε να συμμετάσχετε, εγώ δέχομαι να σας αντικαταστήσει ο επικεφαλής του συνδυασμού σας, κ. Καλούδης, ή κάποιος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού σας, εφ’όσον θεωρείτε ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα.
Εν πάσει περιπτώσει, εάν δεν αποδέχεστε καμία από τις παραπάνω αντιπροτάσεις μου, πείτε μας εσείς τι άλλο προτείνετε, προκειμένου να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι διαλόγου, για την αναγκαία ενημέρωση των πολιτών.
Παρακαλώ και τους υπόλοιπους συνυποψηφίους στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα να τοποθετηθούν επί του συγκεκριμένου θέματος.
Διονύσης Γεωργάτος
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης
ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ: συμμαχία για το περιβάλλον, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου