Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΟΥΔΗ

Καλούδης: Απευθυνόμαστε,σε όσους πλήττονται από τις περικοπές που επέβαλλε το Μνημόνιο, το οποίο είναι απάνθρωπο!


ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ

Διήμερη περιοδεία στη Ζάκυνθο έκανε το Σαββατοκύριακο, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης των Ιονίων Νήσων, Γιώργος Καλούδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς, Μάκη Φόρτε, καθώς και από υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη του νησιού μας, Γιάννη Αγαλιανό.

Το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Καλούδης παρευρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο του Θανάση Παυλουδάκη, ο οποίος είχε διατελέσει γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου, ενώ ήταν και προσωπικός του φίλος.
Στη συνέχεια, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του νησιού μας, όπου χαιρέτισε τον κόσμο και άκουσε τα προβλήματα των παραγωγών, όπως είναι η επιβολή της ταμειακής μηχανής.
Σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους του νησιού, ο κ. Καλούδης έστειλε “μήνυμα” στο ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται να υποχωρήσει, ενώ χαρακτήρισε και άστοχη τη δήλωση του κ. Καρχιμάκη, ο οποίος είπε πως “το θέμα Καλούδη θα λυθεί εντός των ημερών”.

“Δεν υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Εμείς, είμαστε ένα λαογέννητο κίνημα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Προκύψαμε με λαϊκές συνελεύσεις, και όχι με δηλώσεις και διεργασίες από τα κεντρικά. Είναι προφανές ότι τα κόμματα έχουν τον δικό τους ρόλο στο πολιτικό σύστημα, ωστόσο εμείς απευθυνόμαστε σε ολόκληρο τον λαό. Απευθυνόμαστε στους αδικημένους, στους ανέργους, στους συνταξιούχους, στους μισθωτούς, στους δημοσίους υπαλλήλους, στους αστυνομικούς, στους πυροσβέστες και στους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Απευθυνόμαστε, δηλαδή, σε όσους πλήττονται από τις περικοπές που επέβαλλε το Μνημόνιο, το οποίο είναι απάνθρωπο! Ένας Περιφερειάρχης αν έχει τα κότσια και το σθένος, μπορεί να επηρεάσει με τον πολιτικό του λόγο την εκάστοτε Κυβέρνηση. Δυστυχώς, όμως, το πολιτικό σύστημα δεν θέλει ανθρώπους ανεξάρτητους, αδέσμευτους και λαογέννητους, όπως είμαστε εμείς. Ο… “σωλήνας” του Κολωνακίου θέλει να επιβάλλει τους “εκλεκτούς” του. Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, δηλώνω ότι εγώ είχα προγραμματισμένη περιοδεία στη Ζάκυνθο, επομένως δεν απέφυγα να τον συναντήσω. Εμείς, είμαστε με τον λαό και γι΄ αυτόν τον λόγο ξεκινήσαμε την περιοδεία μας από τη λαϊκή αγορά. Συζητάμε με όλους και επισημαίνω ότι δεν πρόκειται να κάνουμε καμία υποχώρηση. Παράλληλα, τονίζω πως η δήλωση του γραμματέα του κόμματος, κ. Καρχιμάκη, ήταν άστοχη” σημείωσε ο κ. Καλούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου