Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

Ακόμη μία πολύ σοβαρή δράση πολιτισμού για το Νομό μας προκήρυξε η Νομαρχία με προϋπολογισμό 400.000€.
Πρόκειται για διαγωνισμούς αγοράς μουσικών οργάνων, αναλογιών και προμήθειας στολών και αφορούν τις Φιλαρμονικές: Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας ΩΔΕΙΟ ‘’Ρόκκος Βεργωτή’’, Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης, Φιλαρμονική Δήμου Αργοστολίου, Σάμης, Πυλάρου, Λειβαθούς, Ελειού – Πρόννων και Ιθάκης.
Η επίπονη προσπάθεια της Νομαρχίας και ειδικότερα του Νομάρχη, με επανειλημμένες συζητήσεις με τους εκπρόσωπους των τοπικών φιλαρμονικών αλλά και με τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ι.Ν., τελεσφόρησε με επιτυχία.
Ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας και της εμφάνισης είναι σίγουρο ότι θα προσδώσει μία πολύ θετική εικόνα και κύρος όπως έχουν ανάγκη αυτοί οι σημαντικοί φορείς πολιτισμού του Νομού μας που κάποιοι εξ’ αυτών διάγουν το 2ο αιώνα ζωής και προσφοράς.
Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 2007-2013».

Αρχισε απο 18-10-2010, η εκπαίδευση των Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κεφαλλονιάς.
Η συμμετοχή των εθελοντών υπήρξε συγκινητική και διαπιστώθηκε πως υπάρχει θέληση απο όλους για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.
Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση πρός όλους τους εθελοντές για τους σκοπούς, τις αρμοδιότητες, τις δυσκολίες, τις ευθύνες που πρόκειται να αναλάβουν, όλοι όσοι τελικά ολοκληρώσουν την εκπαίδευση.
Θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες του Εκπαιδευτή - Εκπαιδευτών του κ. Γερασιμάτου σε όλους όσους τελικά θα συνεχίσουν την δύσκολη εκπαίδευση, η οποία είναι, επίπονη μα και συγχρόνως χρήσιμη για το κοινωνικό σύνολο.
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κεφαλλονιάς.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου