Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕΚ


Καθοριστική αναμέτρηση διεξάγεται στο «Κονστάντ Φαν ντεν Στοκ», όπου η Άντερλεχτ (0-0-2) υποδέχεται την ΑΕΚ (1-0-1). Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τον έβδομο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ούτε στη Μαδρίτη βρήκαν την ησυχία τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία τους...  κυνηγούσε και εκεί
Εκ[-1062εί που δεν τον περίµεναν βρήκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚχθες τον Πάµπλο Γκαρσία: στο αεροπλάνο της αποστολής για τηΜαδρίτη.Κι έτσι ξανά το πρόβληµα µε τον Ουρουγουανό επισκίασε την αποψινή αναµέτρηση µε τηΒιγιαρεάλ.

Ο Μάκης Χάβος ετοιµάζει αλλαγές στην 11άδα του για τον αυριανό αγώνα. Τα νέα πρόσωπα σε σχέση µε το παιχνίδι του περασµένου Σαββάτου είναι οι Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Φωτάκης και Ελ Ζαρ. Στην άµυνα, κεντρικοί αµυντικοί θα αγωνιστούν οι Τσιρίλο και Κοντρέρας, ενώ στα άκρα οι Μπουσαϊντί και Σνάου τσνερ. Οι Βιτόλο και Φωτάκης θα είναι τα δύο αµυντικά χαφ µε τον Ιβιτς µπροστά τους, ο Ελ Ζαρ θα αγωνιστεί αριστερά και ο Βιερίνια δεξιά, µε τον Μουσλίµοβιτς στην κορυφή. Σοβαρή απώλεια για την οµάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο τραυµατίας Δηµήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο Άρης φιλοξενεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τη Λεβερκούζεν και τα κίνητρα του είναι δύο και πολύ ισχυρά: η διατήρηση του αήττητου σε ευρωπαϊκούς αγώνες εδώ και 42 χρόνια και η ισχυροποίηση του στο 2ο όμιλο του Europa League όπου έχει 3 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με τη Ρόζεμποργκ. ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ  ΤΙΣ 20.00, Ο ΑΡΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 22.ΟΟ, ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου