Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΑΗΛ


Τέταρτη αγωνιστική για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 με την Εθνική μας να υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» το Ισραήλ. Μετά το πέρας των πρώτων τριών αγωνιστικών η Ελλάδα βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου μαζί με την Γεωργία, έχοντας 5 βαθμούς.
Πιο συγκεκριμένα τον προηγούμενο μήνα, τις δύο πρώτες αγωνιστικές ξεκίνησε με δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ την Παρασκευή που μας πέρασε πετύχαμε τη πρώτη μας νίκη επικρατώντας με 1-0 της Λετονίας. Το τελικό σκορ αδικεί την εθνική μας, η οποία κατά διαστήματα έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Επιβλητική εμφάνιση από τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος πέτυχε και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ντεμπούτο για τον νεαρό Φετφατζίδη του Ολυμπιακού, ο οποίος έκλεψε την παράσταση, ενώ γενικότερα επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας, για την ανανέωση που έχει επέλθει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τοροσίδη (συμπλήρωσε κάρτες), καθώς και στους τραυματίες Τζιόλη και Λυμπερόπουλο. Ο Πορτογάλος τεχνικός πέρα από την αντικατάσταση των Τοροσίδη-Τζιόλη που ξεκίνησαν βασικοί την Παρασκευή, αναμένεται να αντικαταστήσει και τον Μήτρογλου με τον Σαλπιγγίδη.
Το Ισραήλ δεν έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά στην προκριματική σειρά και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από την Εθνική μας. Εκτός έδρας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γεωργίας, μένοντας στο 0-0 τη δεύτερη αγωνιστική, ενώ το Σάββατο φιλοξένησε την Κροατία γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Η ατμόσφαιρα και το γενικότερο κλίμα ήταν εξαιρετικό, όμως ο Κράνιτσαρ τους χάλασε τη γιορτή με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι Ισραηλινοί μείωσαν στο 81 με τον Σχέκτερ, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η αποστολή της σημερινής αντιπάλου μας έφθασε στην Αθήνα την Κυριακή, χωρίς πολύ όρεξη για δηλώσεις. Τεράστια απουσία του φυσικού ηγέτη αυτής της ομάδας Μπεναγιούν, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ επίσης σημαντική και αυτή του αμυντικού Μπεν Χαΐμ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, όμως ήρθε κανονικά στην Αθήνα για ψυχολογικούς λόγους. Ένταση δημιουργήθηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του τεχνικού του Ισραήλ Λουίς Φερναντές, καθώς απάντησε δριμύτατα στην κριτική και τα περιπαικτικά σχόλια των Ισραηλινών δημοσιογράφων.
Μεγάλη είναι η ευκαιρία της Εθνικής μας να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει ένα δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο». Βλέπω κλειστές άμυνες και χαμηλό σκορ, με το 2-0 υπέρ της Εθνικής μας να συμβαδίζει με την λογική. Επίσης θα προτείνω για πρώτο σκόρερ τον Νίνη.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ: (Φερνάντο Σάντος), Σηφάκης, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Καφές, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Νίνης, Σαλπιγγίδης.
ΙΣΡΑΗΛ: (Λουίς Φερναντές), Αουάτ, Ζιβ, Ταμίρ Κοέν,  Κολαούτι, Κεϊνάν, Νάτσο, Βερμούτ, Ελρόι Κοέν, Αλμόγκ Κοέν, Μπαρντά, Σέχτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου