Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(ΝΟΜΟΣ ΦΕΚ 1616/2007)-ΕΦΕΤ

Κ. ΓΡΑΦΕΙΑ: ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ - Σόλωνος 23, ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810 313773  FAX: 2810 328003
E-mail: info@eurodiapistefsi.com
ΥΠΟΨΗ: κου Διευθυντή, κου Υπεύθυνου Προσωπικού

    Κατόπιν εκδήλωσης μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής, ανακοινώνεται η παράταση συμμετοχής των επιχειρήσεων έως την Τρίτη 19 Οκτωβρίου.
    Σύμφωνα με την νομοθετική απαίτηση του Υπουργείου Ανάπτυξης, όλες οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους που εμπλέκονται με τρόφιμα, υποχρεούνται να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων. Σύμφωνα με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ως επίσημη εκπαίδευση αναγνωρίζεται μόνο η εκπαίδευση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΦΕΚ 1616/2007.
    Ανακοινώνεται η διεξαγωγή σεμιναρίου για τις παρακάτω κατηγορίες επιχειρήσεων: Εμπορικές εταιρίες τροφίμων, Εταιρίες μεταφοράς τροφίμων, Μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, Λιανικού εμπορίου, Catering, ταχυφαγεία, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Εργαστήρια παραγωγής κρεατοπαρασκευασμάτων, ζυμαρικών, πώλησης γύρου κτλ, Εταιρίες παροχής υπηρεσιών σε υψηλής επικινδυνότητας πελάτες (παιδικοί σταθμοί, γηροκομεία, κτλ), Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες Τροφίμων & Ποτών, και οποιαδήποτε άλλου είδους επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους εμπλέκεται με την παραγωγή, επεξεργασία, μεταφορά, διάθεση, πώληση τροφίμων ή με οποιαδήποτε άλλη διαδικασία που αφορά τρόφιμα.
    Τα σεμινάρια θα  υλοποιηθούν στην Κεφαλονιά στις 1, 2 και 3 Νοεμβρίου και θα έχουν διάρκεια 15 ώρες συνολικά: Στα 2 πρώτα πεντάωρα (10 ώρες) υλοποιείται το προαναφερόμενο πρόγραμμα στις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και στο τελευταίο πεντάωρο εμπλουτίζονται και εξειδικεύονται οι αρχές αυτές. Σκοπός είναι η συμμόρφωση των επιχειρήσεων με την νομοθεσία (ΦΕΚ 1616/2007), και αφετέρου η αναβάθμιση της ποιότητάς τους. Επίσης εκπληρώνεται νομικά και η υγειονομική υποχρέωση των επιχειρήσεων, βασική για την δημόσια υγεία. Στο τέλος των σεμιναρίων χορηγείται επίσημο πιστοποιητικό με ισχύ σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και πιστοποίηση αναβαθμισμένης ποιότητας για το πρότυπο HACCP σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004.
    Το κόστος συμμετοχής του προσωπικού επιδοτείται και μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Προθεσμία εκδήλωσης συμμετοχής έως Τρίτη 19 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-20:30 και Σάββατο 9:00-14:30  στα τηλ.  801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810313773  και στο e-mail info@eurodiapistefsi.com  κ Μπιστιτζιάνου Λίτσα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η παρούσα δυνατότητα επιδοτούμενου σεμιναρίου στην υποχρεωτική πιστοποίηση, δεν αποτελεί εγγύηση ότι πιθανόν  μεταγενέστερα σεμινάρια που θα οργανωθούν στο νομό Κεφαλονιάς ότι θα υπάρξει ανάλογη δυνατότητα επιδοτούμενης συμμετοχής χωρίς να επιβαρυνθούν το κόστος οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν εκείνη τη χρονική περίοδο.

Σε τηλεφωνική μου ,εποικινωνία τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τις απογευματινές ώρες ,έως 21.30 και το κόστος σε κάποιον που δεν είναι υπάληλος, και εξακολούθηση στι ΙΚΑ φτάνει τα 480 ευρώ, ενώ με την επιδότηση του ΟΑΕΔ είναι πολύ μικρό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου