Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Πρωθυπουργού με Σπύρο Μοσχόπουλο και επτανήσιους βουλευτές;

PHGH
KEFALONIAPRESS.GR   ΠΑΝΤΑ!


spyros_jan300.jpg
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας επίκεινται συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και τους άλλους βουλευτές του Ιονίου.
Κατά πάσα πιθανότητα η συνάντηση θα γίνει αύριο στη Βουλή , μετά τον Αγιασμό της νέας Κοινοβουλευτικής περιόδου.
Σύμφωνα με τις πηγές μα, η συνάντηση προτάθηκε από τον γραμματέα του Κόμματος Μιχάλη Καρχιμάκη και θα αφορά την πορεία των Περιφερειακών εκλογών. Το γεγονός ότι η επιλογή του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Ηλία Μπεριάτου έγινε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό κρίθηκε αναγκαίο να ενημερωθεί διεξοδικά από τους Επτανήσιους βουλευτές για την πορεία του προεκλογικού αγώνα. 
Το επιτελείο της Ιπποκράτους φαίνεται θορυβημένο από τα γκάλοπ που άρχισαν να δημοσιευονται και φέρνουν τον Ηλία Μπεριάτο να μην καταφέρνει να μπει στον δεύτερο γύρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι κανένα γκάλοπ δεν του δίνει πιθανότητα επιτυχίας. 
Αναζητήσαμε τον βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο να μας επιβεβαιώσει την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό αλλά -όπως μας είπε -μέχρι αυτή την ώρα (9.20 μμ) δεν είχε ειδοποιηθεί αν και όπως μας είπε στο κινητό του βρήκε κλήση από την Ιπποκράτους.
Σε αναμονή εξελίξεων της "υποψηφιότητας Μπεριάτου" ;
Τα σενάρια πάντως φουντώνουν και δυνάμωσαν με τα σημερινά γκάλοπ του Κυριακάτικου τύπου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Ηλίας Μπεριάτος δεν φαίνεται να μπορει να συνεχίσει τον προεκλογικό αγώνα, και τον ίδιο να εκμυστηρεύεται ότι "δεν ήξερα ότι θα συναντούσα τόσες δυσκολίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου