Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

''ΣΤΗ ΦΑΚΑ'' ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ!!


PDF Εκτύπωση E-mail

AddThis Social Bookmark Button

Γράφει  ο Μπ. Παπαδόπουλος
Συνελήφθη στο λιμάνι του Πόρου, ενώ προσπαθούσε να φύγει με πλοίο από το νησί, 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται από την Αστυνομία για κλοπή περιπτέρου στο Αργοστόλι. Για το θέμα αυτό η Αστυνομική Δ/νση Κεφαλληνίας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:
Απογευματινές ώρες της 29-9-2010 στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας άγνωστο άτομο εκμεταλλευόμενο την ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλου περιπτέρου εισήλθε σε αυτό και αφαίρεσε χρηματικό ποσό σε ευρώ.
Πράξη καταγγέλθηκε Υπηρεσία μας πρωινές ώρες της 30-9-2010 και αμέσως άρχισαν εκτεταμένες αναζητήσεις για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.
Μεσημβρινές ώρες ανωτέρω δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στο λιμάνι του Πόρου από Αστυνομικούς του Α.Τ. Ελειού-Πρόννων και ενώ προσπαθούσε να φύγει με πλοίο από το νησί.
Συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου όπου αναγνωρίστηκε από τον παθόντα και εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για ημεδαπό ηλικίας 27 ετών, κάτοικο περιοχής Αργοστολίου, άτομο το οποίο και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την Υπηρεσία μας με υποθέσεις Ναρκωτικών.
Συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτ/κών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.
ΜΠΡΑΒΟ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου