Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Το ψηφοδέλτιο του ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗ στηρίζει ο ΛΑΟΣ

laos_argostoli.jpg πηγη , πληροφόρησηςkefaloniapress.gr
 γράφει ο ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ
 
Διαμαντάτος και άλλα 2 στελέχη στο Συνδυασμό της «Ισχυρής Κεφαλονιάς»

Και ο τοπικός Λαϊκός ορθόδοξος Συναγερμός (λαος) στηρίζει την υποψηφιότητα του υποψήφιου δήμαρχου Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση και μάλιστα με συμμετοχή τριών στελεχών του στον Συνδυασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο Ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» συμμετέχουν και θα ανακοινωθούν σύντομα ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του λαος κ. Μάκης Διαμαντάτος (Κεντρικιό Αργοστολίου) και τα στελέχη του κόμματος  κ. Πολύμνια Καλούρη (Κεντρικό Λειβαθούς) και Εύα Καλέντζου (τοπικό Παλικής).
Υπενθυμίζουμε ότι ο λαος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχε πάρει στο Νομό μας 1.292 ψήφους και στις Ευρωεκλογές 1.500.
 Αυτά αναφέρονται σε αποκλειστικό ρεπορταζ της εφημερίδας  ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ. σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ. Διαμαντάτο μας ανέφερε ότι η επίσημη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη προς τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση θα γίνει τις επόμενες ημέρες μέσας από τις στήλες της εφημερίδας Α4, ενώ η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑΟΣ Κεφαλονιάς θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη όπου και θα εκδοθεί η σχετική ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου