Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΙΣΗΣ, ΕΛΑΜΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

Συνεδρίασε η διευρυμένη ΝΟΔΕ με μια έκπληξη
parisis_best.jpg
την απουσία του Α. Παρίση!!!
 
Με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 στελεχών της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, συνεδρίασε πριν λίγο η ΝΟΔΕ με θέμα οργανωτικά ζητήματα για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
 
Η συνεδρίαση είχε διευρυμένο χαρακτήρα με τη συμμετοχή και άλλων στελεχών και κυρίως με την συμμετοχή κεντρικών στελεχών του κόμματος που ήρθαν στο νησί μας προκειμένου να συμμετάσχουν στην κρίσιμη αυτή συνεδρίαση , όπως  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπύρου, ο υπεύθυνος για την Κεφαλονιά από τη γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ,  κ. Λάμπρος Ζωγράφος , και ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας  Τσιάρας , υπεύθυνος  της  Κοινοβουλευτικής Ομάδας  της ΝΔ για τις εκλογές στα Ιόνια.
 
Έκπληξη και αρνητικά σχόλια προκάλεσαν οι απουσίες από την συνεδρίαση τόσο του υπ. Δήμαρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση όσο και δύο στελεχών της οργάνωσης  : Σπύρου Ματιάτου και Σπύρου Κουλουμπή. Η απουσία του κ. Παρίση , από όλους όσους πήραν το λόγο χαρακτηρίστηκε «αδικαιολόγητη».
 
 loukeris_v300.jpg
Τα θέματα της συνεδρίασης εισηγήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ , Βαγγέλης Λουκέρης , ο οποίος μεταξύ των άλλων ανακοίνωσε τα ονόματα πέντε στελεχών της ΝΟΔΕ που θα συμμετάσχουν στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του κ. Σπύρου το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά «στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις».
 
 
 
Έτσι λοιπόν, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα είναι και οι :
 
  • Τζόγια Γρουζή
  • Εύα Βολταίρα
  • Γιάννης Γασπαρής
  • Ειρήνη Στεφάτου
  • Αικατερίνη Μπαγιώτη 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου