Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

προφήτης Πάγκαλος

MEGA ΘΕΜΑ ! ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ; ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ!


Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μιλά για τον Αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των επερχόμενων εκλογών, στην εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη που προβλήθηκε από το MEGA τις 4/9/2010. Δε βρίσκει κάτι μεμπτό αλλά αντιθέτως θωρεί λογικό το γεγονός οι κοινωνίες να επιλέγουν και να εμπιστεύονται τους Αιρετούς Άρχοντες με γνώμονα την ικανότητα επίλυσης των προβλημάτων και όχι με βάση το κόμμα. Με κριτήριο το κόμμα ψηφίζουμε στις Εθνικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος δεν αποκλείει στο "μέλλον¨ να υπάρξει εκλεγμένος 
Περιφερειάρχης ο οποίος να μην ανήκει σε κάποιο συνδυασμό που κατεβαίνει πανελλαδικά και ανάφερε χαρακτηριστικά ως παράδειγμα την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Ήπειρο.

Εμείς διερωτόμαστε αν οι δηλώσεις Πάγκαλου έγιναν τυχαία στη ρύμη του τηλεοπτικού διαλόγου ή απλά προλειαίνουν το έδαφος για αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις πως έρχεται... Την "Ανατροπή" του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος.

Ήταν άραγε τυχαία η αναφορά του στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ,όταν το ίδιο βράδυ η δημοσκόπηση του Corfu TV αφήνει εκτός δεύτερου γύρου τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Μπεριάτο παραγκωνισμένο από τον ανεξάρτητο υποψήφιο Καλούδη ο οποίος φαίνεται να πηγαίνει πραγματικά πολύ καλά;

Το βέβαιο πάντως είναι πως η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης αποτελεί ράπισμα για όλους αυτούς που απεργάζονται κυνήγι ¨ανταρτών".

Δείτε το σχετκό απόσπασμα...
http://www.youtube.com/watch?v=E053fkp5DRw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου