Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος- Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ στο ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου!!

andreas_sept.jpg
 ΔΗΛΩΣΗ
 
Με την ιδιότητα τόσο του Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ , όσο και αυτή του A/Αντιδημάρχου Λειβαθούς, γνωρίζω πολύ καλά ότι για να είναι επιτυχής μια εκλογική μάχη, απαιτείται ενότητα των δυνάμεων, συλλογικότητα και πολιτική ωριμότητα αυτών που ηγούνται της μάχης.
Η αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας προϋποθέτει σύνθεση δυνάμεων, ευρύτερες συνεργασίες, νέες ιδέες και καινοτόμες πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα.
 
Απαιτεί, ωριμότητα κορυφής που προτάσσει την πολιτική και την συλλογικότητα πάνω από τις προσωπικές στρατηγικές και προσδοκίες. Σε αυτή την κατεύθυνση, θα συμπορευτώ μαζί με δεκάδες άλλα στελέχη  , δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις στη νικηφόρα έκβαση της εκλογικής μάχης των Αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου.
 
 Θα ενώσω τις δυνάμεις μου με όλους όσους μας πιστεύουν και μας εμπιστεύονται, με όλους όσους προσδοκάνε ένα καλύτερο αύριο για την Κεφαλονιά και τους ανθρώπους της.
 
Με αυτές τις σκέψεις καλώ όλους όσους λειτουργούν στον κοινό πολιτικό χώρο που ανήκω,
Ν’ αφήσουμε πίσω μας τις τριβές του παρελθόντος, τις υπερβολές του άκρατου κομματισμού, τους αποκλεισμούς, τις προσωπικές στοχεύσεις, την εσωστρέφεια.
 
Ας αναλάβουμε όλοι μαζί την μεγάλη ευθύνη της αναγέννησης του τόπου μας, ας δουλέψουμε για να ανακτήσουμε τις χαμένες ευκαιρίες, ας επενδύσουμε στην κοινή προσπάθεια χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με πρόγραμμα και σχέδιο, δουλειά και μεράκι, σεβασμό στον πολίτη και στα προβλήματά του.
 
Όλοι μαζί για μια νέα αρχή, να χαράξουμε το μέλλον το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας.
 Η  Δημοτική  Παράταξη ΝΕΑ  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ   ΣΤΗΡΙΖΕΙ  την  Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά
 
 Σε συνεδρίαση  με θέμα τις ¨Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές 2010  αποφάσισε στις επερχόμενες εκλογές για την Κεφαλονιά να στηρίξει το Ψηφοδέλτιο του ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ  Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά
                                    Με εκτίμηση
                            ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου