Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ

 Αδυνατεί να συγκροτήσει περιφερειακό ψηφοδέλτιο στην Κεφαλονιά η ΝΔ
kouris_antiperif_300.jpg
Ενας αλλά.. Σωτήρας!
 
Σε αδυναμία βρίσκεται o υποψήφιος Περιφερειάρχης  της ΝΔ κ. Σπύρος Σπύρου, να συγκροτήσει το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Κεφαλονιάς.
 
Και πώς να συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο όταν τις συζητήσεις  με στελέχη της ΝΔ για την συμμετοχή τους  σε αυτό έχει αναλάβει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής.
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους έντεκα υποψηφίους που πρέπει να έχει το ψηφοδέλτιο έχουν υπογράψει υποψηφιότητα μόνο δύο, η εξής μια : η  κα Τζόγια Γρουζή. Ο έτερος των υποψηφίων κ. Γιάννης Γάσπαρης (Πύλαρος) θα μπει στο ψηφοδέλτιο αν δεν μπει ο κ. Μιχαλάς (από Πύλαρο και αυτός).
 
Είδε και αποείδε ο Σωτήρης ότι ψηφοδέλτιο στην Κεφαλονιά δεν φτιάχνει , πήρε το φερυ απόψε και πήγε απέναντι στην Ιθάκη μπας και βρεί τίποτε Θιακούς.  Υπενθυμίζουμε ότι για να είναι νόμιμο το περιφερειακό ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει  δυο υποψήφιους συμβούλους από Ιθάκη. Μπαστούνια όμως και εκεί τα πράγματα αφού μόνο μια υποψηφιότητα έχει δηλωθεί αυτή της κυρίας Σμαράγδας Σαρδελή.
 
Κανείς άλλος ΝΔ Θιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να ακολουθήσει τον Σωτήρη στον γκρεμό.
 
Η κατάσταση έχει θορυβήσει εξαιρετικά το επιτελείο του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Σπύρου στην Κέρκυρα , που βλέπουν ότι στην Κεφαλονιά όχι μόνο ψηφοδέλτιο δεν φτιάχνεται αλλά θα ψάχνουν και την ψήφο τους. Και φαντάσου τώρα να χαθεί η Περιφέρεια Ιονίων από τη ΝΔ , λόγω Σωτήρη!!
 
Κορυφαίο στέλεχος του Συνδυασμού σε  συζήτησή μας στην Κέρκυρα μας εκμυστηρεύτηκε ότι ο συνδυασμός «παγιδεύτηκε» στην υποψηφιότητα του Σωτήρη Κουρή , θεωρώντας υπεύθυνο για αυτό, κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στην Κεφαλονιά, που τους εγγυήθηκε για την δυναμική του Σωτήρη και τους ορκιζόταν ότι χωρίς Σωτήρη χάνεται η Περιφέρεια.
 
Ε, ακολούθησε και εκείνο το ρημάδι το βιογραφικό του Σωτήρη που θάμπωσε τον κ. Σπύρου , ξέφυγε η μπάλα και άντε να πάνε να την πιάσουν.
 
 Τι γίνεται τώρα πατριώτες; 
 
Αυτό που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι οι Κερκυραίοι υποψήφιοι δεν είναι διατεθειμένοι να διακινδυνέψουν την θέση τους και την Περιφέρεια για χάρη του Σωτήρη.
 
Τα πράγματα έχουν αγριέψει , τα γκάλοπ δείξανε πολύ μεγάλο πρόβλημα για τη ΝΔ  στην Κεφαλονιά . Ολα δείχνουν ότι εντός των επόμενων  ωρών θα παρθούν αποφάσεις και ο Σωτήρης μάλλον πάει για καρατόμησει από την Αντιπεριφερειαρχία ενώ θα ζητηθούν εξηγήσεις αρμοδίως από το κορυφαίο στέλεχος που παγίδευσε τον Συνδυασμό στην υποψηφιότητα Σωτήρη Κουρή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου