Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΗ

Γιατί ο ΛΑΟΣ απειλεί να αποσύρει την στήριξη στον ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Παρίση;
laos_argostoli.jpg
 Ποια ειναι η πέτρα του "σκανδάλου";
 
Μέρες τώρα διαπιστώνουμε μια αναμπουμπούλα, μια αναταραχή να επικρατεί στον ΛΑΟΣ στην Κεφαλονιά. Ο εκνευρισμός του προέδρου του κ. Γεράσιμου Διαμαντάτου είναι εμφανής  , ο ίδιος δεν το κρύβει άλλωστε, αντίθετα μάλιστα το διαδίδει σε kάθε περίσταση.
 
Τα γεγονότα έχουν ως εξής :
 
Το ΛΑΟΣ από την αρχή είχε δηλώσει την στήριξή του στον Συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση. Όλα καλά μέχρι που το ΛΑΟΣ έδωσε το όνομα του ατόμου που θα συμμετέχει  στο ψηφοδέλτιο και έσκασε βόμβα μεγατόνων με επίκεντρο τα Ομαλά.
 
 kalouri_pol200.jpgΠρόκειται για την κυρία Πολύμνια Καλούρη, από τα Ομαλά, στέλεχος του ΛΑΟΣ και δραστήρια συνδικαλίστρια στον κλάδο των κτηνοτρόφων. Την είχαμε γνωρίσει από την δράσης τη στο κίνημα «ΣΤΟΠ ΚΥΑ».
 
Μια πιθανή όμως υποψηφιότητα της κυρίας Καλούρη στο ψηφοδέλτιο του Αλ. Παρίση θα συγκεντρώσει μονοκούκι τους ψήφους των οπαδών του ΛΑΟΣ από όλη την Κεφαλονιά,  με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί ο νυν πρόεδρος της κοινότητας Σπύρος Ματιάτος.
 
 
Σύμφωνα με τον Καλλικράτη τα  Ομαλά εκλέγουν μόνο ΕΝΑΝ δημοτικό σύμβουλο ο οποίος θα είναι και ο Αντιδήμαρχος σε περίπτωση κατάκτησης της Δημαρχίας.
 
matiatos2_200.jpg
Μια τέτοια προοπτική έχει κάνει έξαλλο τον Σπύρο Ματιάτο ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να την αποδεχτεί. Και με το δίκιο του ανθρωπος. Εϊναι ο βασικός συνεργάτης του Αλέξανδρου Παρίση, είναι δυνατόν να μείνει εκτός Δημοτικού Συμβουλίου;
 
Αλλά ούτε και ο ΛΑΟΣ είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω στην υποψηφιότητα της κας Καλούρη.
 
 
 
 
Ο κ. Διαμαντάτος «απειλεί» με κάθε τόνο και διαρρέει παντού  ότι σκέφτεται  να επανεξετάσει την στάση του και να μην στηρίξει ούτε Παρίση ούτε Σπύρου.   Για του λόγου το αληθές μάλιστα φροντίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και με άλλους υποψηφίους δήμαρχους και αντιπεριφερειάρχες, πιέζοντας την Νέα Δημοκρατία και από τις δυο πλευρές : και για το Δημοτικό ψηφοδέλτιο και για το Περιφερειακό.  Σε συζήτηση μας μαζί του ο κ. Διαμαντάτος , μας βεβαίωσε ότι ήδη έχει επανεξετάσει την στήριξή του στον κ. Σπύρου και σύντομα θα βγάλει σχετική ανακοίνωση.
 
Θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθεί αυτή η "μάχη" στο οροπέδιο των Ομαλών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου