Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΛΕΥΚΑΔΑ: Αποσύρθηκε ο υποψήφιος της Ν.Δ για το Δήμο. ΑΝΑΚΟIΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

ΠΗΓΗ: lefkadapress.gr

Ο τέως δήμαρχος Λευκάδας Γιώργος Γληγόρης είναι γνωστό ότι αποχώρησε από τον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Στην αρχή των διαδικασιών θεωρήθηκε τόσο χρήσιμος για τον τόπο και την παράταξη, ώστε η Νέα Δημοκρατία και ο κ Σαμαράς αισθάνθηκαν την ανάγκη να τον ορίσουν υποψήφιο δήμαρχο Λευκάδας παρέχοντας την πολιτική υποστήριξη στην υποψηφιότητά του.
Στην συνέχεια ο κ Γληγόρης «δεν συνέχισε απομακρύνθηκε» …… Στη θέση του ο κ Βεργίνης, αυτοδιοικητικό δημιούργημα τρίτων, που πρόσφατα (θυμίζουμε την συγκέντρωση στα γραφεία του) ήταν υπέρ του μνημονίου και της πολιτικής Ντόρας Μπακογιαννη , τώρα «Καλλικρατικώς» θα υπηρετήσει την πολιτική της νέας δημοκρατίας κατά του μνημονίου δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο γούστο στις διαδικασίες.
Αρκετοί από τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο στο ψηφοδέλτιο του κ Γληγόρη , στην σκέψη για κάθοδο ενός μέρους του ψηφοδελτίου με άλλον επικεφαλή μετά από συζητήσεις με δεκάδες συνδημότες, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως δεν θέλουμε ρόλο σε αυτές τις εκλογές για το δήμο της Λευκάδας και ο καθένας ξεχωριστά να ακολουθήσει τις υποδείξεις της συνειδήσεως του και της κομματικής του προελεύσεως.
Από υποψήφιους Βεργίνηδες –δυσβάσταχτα βάρη - ο τόπος είναι γεμάτος. Οι αυτοδιοικητικοί έχουν αρχίσει να σπανίζουν επικίνδυνα.Υ.Γ. να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση έφτασε σε μας από το fax του κ. Μάκη Μελλά ο οποίος μας επιβεβαίωσε τα παραπάνω τα οποία συνυπογράφουν και άλλοι υποψήφιοι)



ΖΑΚΥΝΘΟΣ:Απειλεί με παραίτηση ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ν.Δ. Γ. Κομιώτης

ΠΗΓΗ: ermisnews.gr

Στενεύουν τα χρονιά περιθώρια κατάρτισης των συνδυασμών και πιέζονται αφόρητα πλέον οι επικεφαλής τους για την ολοκλήρωση των σχετικών καταστάσεων έως την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, οπότε και πρέπει να κατατεθούν στο αρμόδιο Πρωτοδικείο. Το πρόβλημα είναι οξύ για τους δημοτικούς συνδυασμούς και ήδη από χθες ένα τουλάχιστον ψηφοδέλτιο αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες συγκρότησής του.

Πρόκειται για το ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει η Ν.Δ. με επικεφαλής τον Διον. Κομιώτη και για το θέμα αυτό γίνονται συνεχείς συσκέψεις κομματικών παραγόντων στη Ν.Δ. Πληροφορίες της τελευταίας ώρας φέρουν τον κ. Κομιώτη ιδιαίτερα δυσαρεστημένο από το γεγονός ότι δεν τυγχάνει της συνδρομής κορυφαίων παραγόντων του κόμματος στο νομό, γεγονός που αποδίδεται σε κρυφές συνεργασίες που φέρονται να έχουν συνομολογηθεί με άλλα δημοτικά ψηφοδέλτια.

Ο κ. Κομιώτης κληθείς από την εφημερίδα μας να σχολιάσει τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών σημείωσε πως δεν τίθεται θέμα παραίτησης από την υποψηφιό- τητα, "τουλάχιστον για σήμερα" αφήνονται ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις επόμενες ημέρες. παράλληλα δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για τις ανακοινώσεις των κ.κ. παραπατούν και Αγούλου που διέψευσαν τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο.

ΔΙΚΗ  ΜΟΥ  ΠΗΓΗ  ΣΕ  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ!!!!!!
politika-mezedakia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου