Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Δραστηριότητες του υπ. Δήμαρχου Μάρκου Κοτσιλίνη

  
kotsililis_sept_300.jpg
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΝΕΑ EΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ                                            
ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΑΡΕΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ          
 
                                                                         
     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Επίσκεψη στον Μητροπολίτη μας κ.κ. Σπυρίδωνα πραγματοποίησε σήμερα 01/10/2010 ο Επικεφαλής του Συνδυασμού υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μάρκος Κοτσιλίνης. Η επίσκεψη συμπίπτει με την έναρξη της πορείας ενημέρωσης του κόσμου για τις δυνατότητες και τους στόχους του συνδυασμού μας. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις επιδιώξεις μας.
 
Με το Δ.Σ του Συλλόγου Κυνηγών Αργοστολίου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος στα γραφεία τους στο Λιθόστρωτο. Πρόκειται για εξαιρετικά δραστήριο σύλλογο με περισσότερα από 1.000 μέλη που εκτός από το κυνήγι δραστηριοποιούνται και σε πολλά άλλα σημαντικά πράγματα. Λειτουργούν Τράπεζα Αίματος, επισκεύασαν το κτίριό του στον Αίνο και αναπτύσσουν εθελοντικές δράσεις σε διάφορους τομείς.
Ο κ. Δήμαρχος κατέστησε σαφές ότι είναι σύμμαχός τους, στηρίζει τις προσπάθειές τους και ότι τέτοιες δραστηριότητες αποτελούν προτεραιότητα και  για το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.
 
Γενική Συγκέντρωση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Συνδυασμού πραγματοποιείται σήμερα στο Ξενοδοχείο ΦΩΚΑΣ στο Αργοστόλι στις 19.00. Η συνάντηση στοχεύει στην εξειδίκευση των στόχων του συνδυασμού και την οργάνωση της πορείας μας μέχρι τις εκλογές. Η συνάντηση αυτή που είναι η δεύτερη κατά σειρά αποδεικνύει την ουσιαστική συμμετοχή όλων των υποψηφίων σε όλα τα στάδια αυτής της πορείας.
 
Με αισιοδοξία και επιχειρήματα θα μιλήσουμε στον κόσμο παντού, στη δουλειά και στο σπίτι, θα ακούσουμε τους προβληματισμούς του και θα αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου