Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

“Μπουκούνια” Μ. Φόρτες και Π. Καψαμπέλης


ΠΗΓΗ: imerazante.gr
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ

Την οργισμένη αντίδραση του Μάκη Φόρτε προκάλεσε ο ισχυρισμός του Παύλου Καψαμπέλη, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής της “ΕΡΖ” την περασμένη Πέμπτη για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές με θέμα τη δημοσκόπηση που διενήργησε η VPRC στα Ιόνια Νησιά για “λογαριασμό” της “Ημέρας τση Ζάκυθος”, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Φόρτες είχε επαφές με “γαλάζια” στελέχη, σε μια προσπάθεια να πάρει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας και να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης!
Ο κ. Φόρτες, που στην παρούσα φάση είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην Κεφαλλονιά με τον συνδυασμό του Γιώργου Καλούδη (“Επτανησιακή Αναγέννηση”), αντέδρασε άμεσα και τόνισε ότι ο κ. Καψαμπέλης παραπληροφορεί συνειδητά τον κόσμο.
“Ο εκπρόσωπος Τύπου του κ. Σπύρου στη Ζάκυνθο , κ. Καψαμπέλης, παραπληροφόρησε συνειδητά τους πολίτες των Ιονίων Νήσων, δεδομένου ότι θεωρώ αδύνατο να μην έχει διαβάσει τις δηλώσεις που είχα κάνει στις εφημερίδες και δη στην “Ημέρα τση Ζάκυθος” στις 22 Ιουλίου, με τις οποίες υπογράμμισα ότι δεν θέλω ούτε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, ούτε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξαν επαφές με αρκετά στελέχη και απόδειξη είναι ότι αυτή η προσπάθεια ευοδώθηκε, αφού η “Επτανησιακή Αναγέννηση” αποτελεί ένα αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο, το οποίο δεν είναι εγκλωβισμένο μέσα σε έναν κομματικό χώρο, αλλά έχει στελέχη από διάφορες παρατάξεις. Απαντώ, λοιπόν, στον κ. Καψαμπέλη, ότι ξεκαθάρισα τη θέση μου απ΄ την αρχή και όχι εκ των υστέρων, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε. Υποστηρίζω εδώ και καιρό ότι είμαι με το ΠΑΣΟΚ, παραμένω στο ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι δεν μπορούμε να έχουμε ένα αμιγώς κομματικό ψηφοδέλτιο. Επομένως, δε διεκδίκησα ούτε “πράσινα”, ούτε “γαλάζια” χρίσματα και ας σταματήσει την παραπληροφόρηση, γιατί εκτίθεται στα μάτια της κοινής γνώμης. Ας αναζητήσει τις δηλώσεις που έκανα στις 22 Ιουλίου, προκειμένου να αντιληφθεί πως αυτά που λέει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα” ανέφερε ο κ. Φόρτες.
Κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο κ. Φόρτες, ο κ. Καψαμπέλης τόνισε ότι στο πρόσφατο παρελθόν δημοσιεύτηκε σενάριο συνεργασίας του πρώην Δημάρχου Αργοστολίου με τη Νέα Δημοκρατία, το οποίο ουδέποτε διέψευσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου