Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, για την Σκάλα ,και όχι μόνο

Πιστεύω θέλουμε όλοι να δούμε τα χωριά γύρω από τη Σκάλα αλλά και το ίδιο το χωρ...ιό μας νοικοκυρεμένο, έτοιμο να δέχεται κάθε σαιζόν με σεβασμό και με ποιοτική εικόνα τους επισκέπτες.

Τους τουρίστες που χρειαζόμαστε όλοι και πρέπει να επενδύουμε σε κάθε δυνατή εξυπηρέτηση τους.

Πιστεύω είναι δυνατόν τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε ένα χωριό με βάσεις και επιλογές στην σωστή παιδεία, πολιτισμό και αθλητισμό, αυτό κάλλιστα μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα που χρόνια δεν έχουμε ενεργοποιήσει.

Έχω το χρόνο και την διάθεση να βοηθήσω τους συγχωριανούς και να προωθώ τις λύσεις στα προβλήματα τις περιοχής μας

Δεν είναι δύσκολο να ξεχάσουμε τα προσωπικά και στενά κομματικά συμφέροντα.

Είναι εύκολο να πιστέψουμε και να στηρίξουμε τον συνδυασμό του Μάρκου Κοτσιλινη.

Προσωπικά γνωρίζοντας το πρόγραμμα και το έργο που έχει στο ιστορικό του και ειδικά το όραμα της νέας εποχής για την Κεφαλονιά, είμαι μαζί του και εύχομαι να μας δώσετε την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Με εκτίμηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΡΟΥΖΗ
Πιστεύω θέλουμε όλοι να δούμε τα χωριά γύρω από τη Σκάλα αλλά και το ίδιο το χωριό μας νοικοκυρεμένο, έτοιμο να δέχεται κάθε σαιζόν με σεβασμό και με ποιοτική εικόνα τους επισκέπτες. Τους τουρίστες που χρειαζόμαστε όλοι και πρέπει να επενδύουμε σε κάθε δυν...ατή εξυπηρέτηση τους. Πιστεύω είναι δυνατόν τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε ένα χωριό με βάσεις και επιλογές στην σωστή παιδεία, πολιτισμό και αθλητισμό, αυτό κάλλιστα μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα που χρόνια δεν έχουμε ενεργοποιήσει. Έχω το χρόνο και την διάθεση να βοηθήσω τους συγχωριανούς και να προωθώ τις λύσεις στα προβλήματα τις περιοχής μας Δεν είναι δύσκολο να ξεχάσουμε τα προσωπικά και στενά κομματικά συμφέροντα. Είναι εύκολο να πιστέψουμε και να στηρίξουμε τον συνδυασμό του Μάρκου Κοτσιλινη. Προσωπικά γνωρίζοντας το πρόγραμμα και το έργο που έχει στο ιστορικό του και ειδικά το όραμα της νέας εποχής για την Κεφαλονιά, είμαι μαζί του και εύχομαι να μας δώσετε την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Με εκτίμηση ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΡΟΥΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου