Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

O Βουλευτής - Νομαρχία στη Σκάλα

 
nomarxia_skala_300.jpg   πηγη   ....kefaloniapress
 "Εργα, έργα.."
 nomarxia_skala0.jpg

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η ανοικτή πολιτική συγκέντρωση, με συζήτηση, μεταξύ του κόσμου και του  Βουλευτή του νομού Σπύρου Μοσχόπουλου, του Νομάρχη Διονύσιου Γεωργάτου, της Αντινομάρχη Ασημίνα Γαβριελάτου, του Όθωνα Φιλιππάτου και του Νικόλαου Βαλιανάτου.
Έγινε αναλυτική παρουσίαση των έργων που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στη Κεφαλονιά, με στόχο τις νέες μελέτες που έχει ανάγκη ο τόπος τα επόμενα χρόνια.
Συγκεκριμένα ο Νομάρχης και ο Βουλευτής, ενημέρωσαν για την κατασκευή του κέντρου υγείας στην υπάρχουσα θέση του οικοπέδου που στεγάζετε το αγροτικό ιατρείο Σκάλας, διαβεβαίωσαν ότι έχουν σταλεί όλα τα σχετικά έγραφα από το Δήμο για τη μεταβίβαση του χώρου προς το Υπουργείο Υγείας, με συνεργασία και της πολεοδομίας προωθούν τα σχέδια ανοικοδόμησης.
Εγκρίθηκε το πόσο των 3.200.000 Eυρω για την κατασκευή της γέφυρας του Αργοστολίου και δρομολογήθηκε η διαδικασία υλοποίησης του έργου.
Αναφορά έγινε και για τη κατασκευή του δρόμου, του Εθνικού Δρυμού ΑΙΝΟΥ, με ασφαλτόστρωση και πέντε θέσεις με χώρους παρατηρητηρίου και parking. Βάζοντας έξη σκοπιές δασοφυλάκων για τη καλύτερη προστασία του Αίνου.
Σημειώνοντας ακόμα και το έργο του Αστεροσκοπείου που τελειώνει τις επόμενες μέρες και θα είναι το σήμα κατατεθέν, για τη Κεφαλονιά και τη προβολή του νησιού στο Εξωτερικό.
Τέλος από τον κόσμο ακούστηκαν πολλές απόψεις και κριτικές που συζητήθηκαν και δόθηκαν διευκρινιστικές απαντήσεις. Όπως για το κέντρο υγείας Σκάλας, τι βελτίωση του οδικού δικτύου Αργοστολίου - Σκάλας, η ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου της αποχέτευσης, στη καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής και από πενταθέσιο το σχολείο Σκάλας σύντομα θα λειτουργήσει σε εξαθέσιο.
 ρεπορτάζ  και  φωτογραφίες, που δεν τις έβαλα όλες από ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
nomarxia_skala1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου