Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0

Κρατάει μόνο το «τρίποντο» η Μικτή!


Μία σπουδαία νίκη πέτυχε η μικτή της Κεφαλονιάς-Ιθάκης επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ζακύνθου με σκορ 1-0, στην πρεμιέρα του Β γύρου για τις Μεικτές ομάδες των Νέων. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Φαρακλάτων.
Είχε προηγηθεί ο αγώνας της Μεικτής των Παίδων, που δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-0. Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας η ομάδα του Νίκου Κορτσιάνου ήταν εκείνη που πήρε το σπουδαίο «τρίποντο» με το γκολ του Φραγκισκάτου, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα «πατήματά» τους στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να έχουν στα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου, χωρίς ωστόσο να απειλούν την εστία του Ραψομανίκη.
Η πρώτη φάση άργησε να έρθει αρκετά, με τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο των Φαρακλάτων να δείχνει τη δυσαρέσκειά του για το κακό θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες. Η φάση του αγώνα που ξεσήκωσε το κοινό, ήταν το γκολ Φραγκισκάτου με την συμπλήρωση 40 λεπτών. Η φάση του γκολ ξεκίνησε από μία ατομική προσπάθεια του Δημήτρη Πολλάτου από τα αριστερά, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να συγκλίνει, και από θέση έξω δεξιά να επιχειρεί την σέντρα στο χώρο του πέναλτι με τον Φραγκισκάτο να παίρνει την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά με στόχο την ισοφάριση, με τις προσπάθειές τους ωστόσο να μην καταλήγουν σε γκολ. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους για να φέρουν το παιχνίδια στα ίσια, με τον Γιακουμέλο να εκτελεί φάουλ από θέση έξω δεξιά από την μεγάλη περιοχή του Καμπανού, με τον Μαρμαρά να παίρνει την κεφαλιά, την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι και να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.
Με την ομάδα της Ζακύνθου να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, σε μία αντεπίθεση ο Δημήτρης Βεντουρής βρέθηκε σε τετ-α-τετ απέναντι από τον Καμπανό, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 87ο λεπτό χάθηκε με τον Φραγκισκάτο, τον καλύτερο παίκτη του αγώνα, (για τους γηπεδούχους αυτή τη φορά) η ευκαιρία να κλειδώσουν το ματς, με το σουτ που εξαπέλυσε να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον Ραψομανίκη.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ:  (Νίκος Κορσιάνος), Καμπάνος, Τζάκης, Φραγκισκάτος (86 Παγουλάτος), Βιτωράτος, Ζησιμάτος, Δελακάς, Τσάκος (82 Μπελτόνιας), Μοσχόπουλος, Κορσιάνος, Πολυδωράτος, Πολλάτος.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: (Στράτος Κουρούμελος), Ραψομανίκης, Μουζάκης, Τεμπονέρας, Μαρμαράς, Θεοδώσης, Γιακουμέλος, Κλαδής (46 Βούρτσης), Γιατράς (46 Γιακουμέλος), Γ. Βεντούρης, Γιαννακόπουλος.
Ρεπορτάζ Κώστας Σκουρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου