Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

* Επιτυχής 1ος κύκλος εκπαίδευσης.‏



Εστάλη:Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 9:30:07 μμ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της εκπαίδευσης του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών - Διασωστών, οι εθελοντές μας συμμετείχαν στην, << Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή>>.
 Όλοι οι επιτυχόντες θα λάβουν το πτυχίο του Ανανήπτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 
Από σήμερα στην Κεφαλλονιά υπάρχουν έτοιμοι και άρτια εκπαιδευμένοι συνάνθρωποι μας, οι οποίοι εθελοντικά θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου και αν βρεθούν, ότι ώρα και αν απαιτηθεί σε όλους τους συνανθρώπους μας.
Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές που παρακολουθούν την εκπαίδευση, η οποία, απαιτεί πολλές ώρες και πολύ κόπο, όμως η θέληση των να προσφέρουν ότι το καλύτερο στον συνάνθρωπό και στον πάσχοντα, υπερνικά όλα τα εμπόδια.
 Αυτή τους η προσφορά τιμά τόσο τους ίδιους αλλά και ολόκληρη την Κεφαλλονιά, η οποία επιτέλους θα αποκτήσει παράρτημα των Εθελοντών Σαμαρειτών - Διασωστών του Ελλ. Ερ. Σταυρού.
 Ασφαλώς, οφείλω να ευχαριστήσω, τον εκπαιδευτή - εκπαιδευτών του Ελλ. Ερ. Σταυρού, κ. Γερασιμάτο, ο οποίος πραγματικά πίστεψε και αγκάλιασε με αγάπη αυτήν μας την προσπάθεια, όπως επίσης και τους εκπαιδευτές, του τμήματος των Σαμαρειτών - Διασωστών, οι οποίοι με έναν πολύ φιλικό τρόπο επιτυγχάνουν να μας εκπαιδεύουν και να μας προετοιμάζουν για όλα τα πιθανά σενάρια που πολύ πιθανόν θα τύχει να αντιμετωπίσουμε.
 Η εκπαίδευση μας - η οποία και διαρκεί περίπου 15 μήνες - θα συνεχιστεί με τις << Βασικές Γνώσεις Πρώτων Βοηθειών >>.
 Χαράλαμπος Μοσχόπουλος 
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κεφαλλονιάς.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου