Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο υπ. Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος απαντάει στον δημοσιογράφο Σ. Βούτο

thofilos_new_300.jpg
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αγαπητέ  κ. Σάκη Βούτο,
 
Είστε γνωστός  στην Κεφαλονιά για την τεράστια προσφορά σας κατά τη διάρκεια των  25 χρόνων δημοσιογραφίας σας.
Ελπίζω να έχετε δύναμη να συνεχίσετε το σπουδαίο σας έργο, την αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση που προσφέρετε στους κατοίκους του νησιού μας για άλλα τόσα χρόνια.
Σε απάντηση της ανοιχτής επιστολής σας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι στην τεράστια προσπάθεια που κάνουμε με τον συνδυασμό μας να συνομιλήσουμε με τους συμπολίτες μας και να κάνουμε γνωστό το πράγραμμα και τις θέσεις μας, θα ήταν παράλογο να μην θέλουμε να δώσουμε συνέντευξη σε εσάς που με τη μακρόχρονη ιστορία σας έχετε τεράστια απήχηση στο λαό του νησιού μας.
Όμως θα πρέπει να γνωρίζετε  και τα εξής:
Α) Το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αυτό το καιρό
Β) Όποιος ακούσει  συνέντευξη που σας έδωσε συνυποψήφιος μου θα αναρωτηθεί εύλογα για το κατά πόσο οι απαντήσεις ήταν αυθόρμητες και όχι προκατασκευασμένες.
Γ) Το αρχείο των επαγγελματιών δεν είναι παράνομο να βρίσκεται στην χρήση μου και οι φάκελοι που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν του Επιμελητηρίου αλλά δικοί μου.
Δ) Ο γιος σας δεν έχει διαγραφεί μέχρι σήμερα από τα αρχεία του Επιμελητηρίου.
Ε) Επιφυλάσσομαι να προσφύγω απέναντι σας για τυχόν ηθική βλάβη, παραμονή των εκλογών, με το δημοσιεύμα σας.
Θεωρώντας ότι λειτουργήσατε σε σύγχυση, σταματώ εδώ την επικοινωνία μας και σας αφήνω να συνεχίσετε απρόσκοπτα την 25ετή δημοσιογραφία σας.
Κεφαλονιά 01-11-2010
Με εκτίμηση Θεόφιλος Μιχαλάτος
 
 Η απάντηση του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου
 
ΠΡΟΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Κ ΜΙΧΑΛΑΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟ
 
Αξιότιμε  κ Δήμαρχε  έλαβα την απάντηση σας  για την ανοικτή  επιστολή που σας έστειλα και θέλω να διευκρινίσω για μια και τελευταία φορά ότι η Επιστολή μου ήταν αποκλειστικά και μόνο σε δυο σημεία ότι με στενοχώρησε  ότι σε κλειστό μαγαζί του γιου μου στείλατε το έντυπο σας με στοιχεία που όπως μου αναφέρατε εκ των υστέρων δεν είχαν διαγραφή από το Επιμελητήριο , και ότι για την συνέντευξη θέλατε τοις ερωτήσεις  , γιαυτους τους 2 λόγους και χωρίς να έχω άλλο κανένα σκοπό εν όψη εκλογών ήταν μια παρεξήγηση   που την λύσαμε μεταξύ μας και δεν δίνουμε το δικαίωμα σε κανένα να την εκμεταλλευτή πολιτικά
Με εκτίμηση 
 
Σάκης Βουτος Δημοσιογράφος  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου