Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΑΤΟΥ !!

Σε κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε και στην Κεφαλονιά η ομιλία του Ηλία Μπεριάτου

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς & Ιθάκης πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Ηλία Μπεριάτου στη γενέτειρά του, την Κεφαλονιά, την Τετάρτη (3-11-10). Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχει αναπτύξει το ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ στα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, έναντι των υπολοίπων συνδυασμών.   
 Τον Ηλία Μπεριάτο προλόγισε και τίμησε με την παρουσία του ο κ. Θάνος Μωραϊτης, Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ζήτησε από τους Κεφαλονίτες και τους Θιακούς να στηρίξουν τα πρόσωπα που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να στηρίξουν τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση «Καλλικράτης», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο Ηλίας Μπεριάτος και ο συνδυασμός ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ θα κυριαρχήσουν στα Ιόνια Νησιά, συσπειρώνοντας τελικά το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το λόγο έλαβαν επίσης ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κ. Σπύρος Μοσχόπουλος, ο οποίος κατά το σύντομο χαιρετισμό του εκδήλωσε τη στήριξή του προς το πρόσωπο του υπ. Περιφερειάρχη Ηλία Μπεριάτου, του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Γεωργάτου αλλά και του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, δηλώνοντας την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών θα είναι νικηφόρο.
Στην εκδήλωση, το λόγο έλαβε επίσης και ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης, Διονύσης Γεωργάτος, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, την οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών από τη θέση του Νομάρχη, ζήτησε από τους πολίτες του τόπου να στηρίξουν και να εμπιστευτούν το συνδυασμό ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, ο οποίος πλαισιώνεται από τους ικανότερους να αναλάβουν το «τιμόνι» της νέας αιρετής Περιφερειακής Αρχής.
Με την παρουσία τους, εξέφρασαν επίσης τη στήριξή τους προς τον υπ. Περιφερειάρχη Ηλία Μπεριάτο εκτός των άλλων και οι ακόλουθοι: ο κ. Αλέκος Καλαφάτης, τ. Υπουργός, ο κ. Γιώργος Τσιλιμιδός, Δήμαρχος Αργοστολίου, ο κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, Δήμαρχος Πυλαρέων και υπ. Δήμαρχος Κεφαλονιάς, ο κ. Αλέκος Κουνάδης, Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, ο κ. Παναγής Κοψαχείλης, Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, ο κ. Δημήτρης Αυγουστάτος, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ο κ. Διονύσης Μαρκάτος, Πρόεδρος του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου και ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, Γεν. Γραμματέας της ΠΟΞ. 
Απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του και αφού τους ευχαρίστησε για την τιμητική παρουσία τους, ο Ηλίας Μπεριάτος αναφέρθηκε στο πολιτικό πρόγραμμα του συνδυασμού του για την Περιφέρεια αλλά και ειδικά για τα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, υπενθυμίζοντας για άλλη μια φορά ότι το ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ αποτελεί τον μοναδικό περιφερειακό συνδυασμό που έχει καταθέσει συγκεκριμένο προγραμματικό λόγο και θέσεις για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Περιφέρειας αλλά και των νησιών της ξεχωριστά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συνδυασμούς που αδυνατούν να δεσμευτούν με συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις.   
Μετά και την ιδιαίτερα επιτυχημένη συγκέντρωση του Ηλία Μπεριάτου στην Κεφαλονιά, επόμενη και τελευταία προεκλογική ομιλία του έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή (5-11-10), στις 08:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου