Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μάρκος Κοτσιλίνης: «Δεν κρατάω τεφτέρι με ρουσφέτια»


Μιλώντας στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά», Μάρκος Κοτσιλίνης άσκησε σκληρή κριτική στον συνυποψήφιό του Αλέξανδρο Παρίση λέγοντας: «Που υπάρχει το πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο; Εκεί που το ρουσφέτι είναι το υπέρτατο ιδεολογικό αγαθό ή εκεί που οι ίσες ευκαιρίες είναι για όλους»;
Συνεχίζοντας ο κ. Κοτσιλίνης και πάντα αναφερόμενος στον κ. Παρίση είπε: «Ποιον προτιμάτε; Αυτόν που υπόσχεται, συνήθως ψευδώς, διορισμούς ή αυτόν που λέει ευθαρσώς την αλήθεια; Ποιον εκτιμάτε περισσότερο; Αυτόν που μια πιθανή διευκόλυνση σε μια ανθρώπινη ανάγκη την κάνει βούκινο και πρωτοσέλιδα; Αυτόν που κρατάει τεφτέρι με τα ρουσφέτια για να τα εμπορευτεί εκλογικά ή αυτόν που και να βοηθήσει σε μια δύσκολη ανθρώπινη στιγμή, το ξέχασε ήδη την ίδια μέρα;»
Γέμισε σχεδόν η πλατεία Αργοστολίου στην ομιλία του Μάρκου Κοτσιλίνη
Ο κ. Κοτσιλίνης στη συνέχεια  έθεσε ρητορικά διλήμματα στους παρευρισκόμενους  συγκρίνοντας ουσιαστικά την πολιτική που ασκεί ο ίδιος και ο συνδυασμός του με την πολιτική του κ. Παρίση. Δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις ικανότητες που πρέπει να έχει ο νέος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, όπως ευαισθησία, γνώση, ικανότητα και υπομονή μένοντας στο «ο νέος Δήμος χρειάζεται πολύ δουλειά για την εφαρμογή του Καλλικράτη. Αν δεν γίνει σωστή διαχείριση των οικονομικών ο Δήμος θα χρεοκοπήσει από την πρώτη στιγμή». Ο υποψήφιος Δήμαρχος στη συνέχεια της ομιλίας του συνέχισε την κριτική στον κ. Παρίση λέγοντας: «Είναι προφανές πως ο κύριος Παρίσης κι εγώ εκπροσωπούμε δύο διαφορετικούς κόσμους τόσο στη πολιτική δράση όσο και στην κοινωνική παρουσία. Αυτό φαίνεται από τα πέρα αμπέλια!»
Κλείνοντας κάλεσε τους κατοίκους της Κεφαλονιάς να συστρατευθούν μαζί του για την ευημερία του νέου Δήμου. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σ. Μοσχόπουλος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Γ. Τσιλιμιδός, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Δ. Γεωργάτος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ν. Βαλλιάνατος, ο τ. Υπουργός Α. Καλαφάτης και πλήθος κόσμου. Στο παρασκήνιο είδαμε για μια ακόμη φορά τον Ν. Φραντζή, τ. Δήμαρχο Λειβαθούς, πρωτεργάτη της προεκλογικής καμπάνιας του Μάρκου Κοτσιλίνη, αλλά και τον  μαχητή της προεκλογικής εκστρατείας κ. Α. Μπενετάτο.
Ο νυν Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης συναντήσαμε τον Σπύρο Σαμούρη, πρώτο σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του κ. Κοτσιλίνη, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα μας: « Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και με τίμησαν με την ψήφο τους. Αυτό είναι μια ηθική ικανοποίηση, μου δίνει δύναμη, αλλά και την υποχρέωση να αγωνιστώ ακόμα περισσότερο για όλους του Κεφαλλονίτες. Η επόμενη μέρα είναι μια νέα μέρα. Με όπλο αυτή την αγάπη των συμπολιτών μου θα κάνω ακόμα περισσότερη δουλειά, με κριτήριο την ισονομία και τη δικαιοσύνη προς όλους. Την οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Για μένα επίκεντρο είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του και αυτό θα με οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Και πάλι ευχαριστώ, θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους με όλες μου τις δυνάμεις».
Επιμέλεια Γιώτα Σιούτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου