Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΚΚΙ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  MYKEFALONIA.GR
Η συμμετοχή του ΔΗΚΚΙ στον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλλονιάς με επικεφαλής τον κ. Μιχαλάτο Θεόφιλο είχε ως σκοπό τόσο για την ανάδειξη αλλά όσο και για την προσπάθεια να επιλυθούν τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο νησί μας.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε πως οι πολίτες αυτού του όμορφου τόπου θέλουν και μας ζητούν, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και για εμάς είναι υποχρέωσή μας, να σταθούμε πλάϊ τους.

Η ευθύνη που αναλαμβάνουμε είναι μεγάλη και ο αγώνας που απαιτείται είναι τεράστιος, οφείλουμε όμως να ανταποδώσουμε στον κάτοικο και του πιο μακρινού χωριού, την εμπιστοσύνη που έδειξε στον συνδυασμό αλλά και στο ΔΗΚΚΙ.

Ίσως φανεί μικρός ο αριθμός των ψήφων αλλά εμείς το θεωρούμε και το εκλαμβάνουμε ως μια ουσιαστική εντολή για την απαρχή ενός διαρκούς αγώνα για την ανάδειξη και την επίλυση των μεγάλων αλλά και των καθημερινών προβλημάτων αυτού του τόπου.

Θα είμαστε παρόντες και θα αγωνιστούμε για όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους, γιατί πιστεύουμε πως από την επομένη των εκλογών, όλοι, θα ζήσουμε άσχημες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε.
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος Γραμματέας ΔΗΚΚΙ Κεφαλλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου