Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Κόκκινο» χτυπά η κόντρα για τις συμμαχίες


ΠΗΓΗ: real.gr

Άγρια αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις συμμαχίες στον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η περιφέρεια Αττικής και οι τρεις μεγάλοι δήμοι είναι στο επίκεντρο των δύο μεγάλων κομμάτων.

Μέχρι στιγμής στην Ρηγίλλης τα νέα είναι πιο ευχάριστα σε σχέση με τα όσα φτάνουν στην Ιπποκράτους όσον αφορά στις συνεργασίες. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τους υποψήφιους της ΝΔ σε Αθήνα – Πειραιά και Θεσσαλονίκη όχι όμως και τον Βασίλη Κικίλια στην περιφέρεια Αττικής.

Ο Πέτρος Μαντούβαλός δήλωσε πως θα στηρίξει τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά και κερδίζοντας την επιστροφή του στην Ρηγίλλης μετά από αρκετά χρόνια.

Η Ιπποκράτους μέχρι τώρα έχει στο πλευρό της την Δημοκρατική Αναγέννηση του Φώτη Κουβέλη που κάλεσε τους ψηφοφόρους της να στηρίξουν τον Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Μπουτάρη. Μεγάλο ερώτημα για τους επιτελείς του κυβερνώντος κόμματος αποτελεί η στάση που θα κρατήσουν οι ψηφοφόροι του Γιάννη Δημαρά στην Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα ελπίζουν πως θα κερδίσουν και την περιφέρεια του Ιονίου καθώς πιστεύουν πως ο αντάρτης Γιώργος Καλούδης θα στηρίξει τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Ηλία Μπεριάτο

Στην Χίο μεταβαίνει το πρωί ο Πρόεδρος της ΝΔ προκειμένου να στηρίξει τον υποψήφιο για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Παύλο Βογιατζή ο οποίος πήρε «κεφάλι» έστω και με μικρή διαφορά στον Α’ γύρο των εκλογών.

Το Κ.Κ.Ε κάλεσε τους ψηφοφόρους του να ρίξουν άκυρο ή λευκό ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει λόγο για ψήφο κατά συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου