Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Αναχώρησε για την Βιέννη η Εθνική


Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχώρησε το πρωί της Τρίτης με προορισμό την Βιέννη ενόψει του φιλικού αγώνα της Τετάρτης με την Αυστρία. Ο Φερνάντο Σάντος ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρίες στα νέα πρόσωπα που έχουν κληθεί και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του "EURO 2012" τον επόμενο χρόνο. Αναφορικά με την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να καλέσει πολλά νέα πρόσωπα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είπε:"Δεν μπορώ εγώ να κρίνω τις επιλογές του προπονητή, αλλά με χαροποιεί ότι δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά".Τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι παρέλαβε το σχέδιο ανάπτυξης των Εθνικών ομάδα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό που όπως είχε τονίσει και ο Φερνάντο Σάντος θα συζητηθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται
  ότι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης.

Οι δίδυμες μασκότ του Euro 2012


Οι μασκότ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2012, το οποίο θα συνδιοργανώσουν η Πολωνία και η Ουκρανία, παρουσιάστηκαν επίσημα σήμερα (16/11) στη Βαρσοβία, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της UEFA και των δύο ομοσπονδιών.
Οπως συνέβη και στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2008, που φιλοξένησαν η Αυστρία και η Ελβετία, πρόκειται για δύο "αδέλφια" ποδοσφαιριστές, ντυμένους στα χρώματα των εθνικών ομάδων των δύο διοργανωτριών χωρών: κόκκινο και λευκό για την Πολωνία, μπλε και κίτρινο για την Ουκρανία.

Τον σχεδιασμό είχαν αναλάβει, όπως και στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις, τα στούντιο της εταιρείας "Γουόρνερ". Σε ό,τι αφορά τα ονόματα των δύο μασκότ, τίθενται σε διαδικτυακή ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας της UEFA και θα ανακοινωθούν στις 4 Δεκεμβρίου. Οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τα δίδυμα Σλάβεκ-Σλάβκο, Σιέμκο-Στρίμκο και Κλέμεκ-Λάντκο.Πηγη:SportNooz.gr

«Ανεβαίνει» η Ελλάδα


Μια θέση ανέβηκε η Ελλάδα στον πίνακα παγκόσμιας κατάταξης της FIFA για τον μήνα Νοέμβριο και τώρα βρίσκεται στην 11η θέση από την 12η που βρισκόταν τον περασμένο μήνα. Στην κορυφή του πίνακα βρίσκεται η Ισπανία, με δεύτερη την Ολλανδία και τρίτη την Βραζιλία. Από τους αντιπάλους της Ελλάδας στον όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2012, η Κροατία παρέμεινε σταθερή στην 9η θέση, ενώ το Ισραήλ ανέβηκε μία θέση και τώρα βρίσκεται στην 55η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Αρκετά πιο κάτω οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου: Λετονία (73η), Γεωργία (78η) και Μάλτα (169η).
Αναλυτικά η πρώτη 11άδα:
1. Ισπανία 1.920 βαθμοί
2. Ολλανδία 1.718
3. Βραζιλία 1.493
4. Γερμανία 1.489
5. Αργεντινή 1.353
6. Αγγλία 1.250
7. Ουρουγουάη 1.174
8. Πορτογαλία 1.102
9. Κροατία 1.098
10. Αίγυπτος 1.047 (+1)
11. Ελλάδα 1.043 (+1)
Πηγή: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου