Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Θα ακολουθήσει τη Ντόρα στο νέο κόμμα ο Αλ. Παρίσης;

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΠΡΕΣΣ
parisis_bakogianni.300.jpg
 γράφει ο Χαρ. Μοσχόπουλος
 
Σε ανύποπτη στιγμή μέσω του τοπικού τύπου, είχα δηλώσει ότι ο κ.Παρίσης για να προλάβει κάποιες αρνητικές εκπλήξεις από την ΝΔ προς αυτόν, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος Κεφαλλονιάς.
Ο κ. Παρίσης στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ υποστήριξε φανατικά την κ. Μπακογιάννη, το οποίο σημαίνει ότι ο κ. Παρίσης είναι οπαδός της κ. Μπακογιάννη.
 
 Η κ. Μπακογιάννη έχει ανακοινώσει την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα ( κόμματος ), επομένως ο κ. Παρίσης θα είναι από τους πρώτους που θα συμμετέχουν στο νέο κόμμα.
 
 Η άποψη της κ. Μπακογιάννη για την είσοδό μας στο ΔΝΤ είναι γνωστή, δηλ. συμφωνεί απόλυτα.
Ο κ. Μητσοτάκης όποτε μιλήσει καυτηριάζει τον κ. Σαμαρά και τις αποφάσεις του, ειδικά για τις προτάσεις περί οικονομίας, τις χαρακτηρίζει - λαϊκισμό -.
 
Εύκολα καταλήγουμε στο εξής ερώτημα, ο κ. Παρίσης μετά από τις εκλογές θα συνεχίσει να ανήκει στην ΝΔ; η θα συμμετέχει στο νέο κόμμα;.
 
 Ο κ. Παρίσης τελικά θα ακολουθήσει την κ. Μπακογιάννη, τότε αυτόματα είναι  ( που είναι ) και ένθερμος υποστηρικτής της εισόδου μας στο ΔΝΤ.
 
Ήδη η αρχή στο ψηφοδέλτιό του έχει γίνει με την συμμετοχή του ΛΑΟΣ, το οποίο είναι Υπέρ του μνημονίου και για αυτό άλλωστε το ψήφισε στην Βουλή. Ο εδώ υποψήφιος του ΛΑΟΣ σε ανακοίνωση του, μας λέει οτι το μνημόνιο κατέστρεψε την Εληνική οικογένεια !!! την απάντηση σε αυτό αλλά και σε όλα όσα κατά καιρούς έχει πεί, την αφήνω σε όλους τους Κεφαλλονίτες, τούς οποίους δυστυχώς ο εν λόγω υποψήφιος τους θεωρεί πολύ κατώτερους, τόσο στην μνήμη, όσο και στο πνευματικό τους επίπεδο. 
 
 Ο κ. Καρατζαφέρης καλοβλέπει την κίνηση της κ. Μπακογιάννη, άρα μπορεί να δούμε ένα διαφορετικό πολιτικό φορέα, ίσως την δημιουργία ενός κόμματος υπό την ηγεσία της κ. Μπακογιάννη, επομένως ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ θα συμμετέχει και αυτός. Καταλήγουμε λοιπόν ότι, οι ψηφοφόροι της ΝΔ που εψήφισαν τον κ. Σαμαρά, ψηφίζοντας σε αυτές τις εκλογές τον κ. Παρίση θα ενδυναμώσουν αρχικά το κόμμα της κ. Μπακογιάννη και αργότερα ίσως και αυτό με την συμμετοχή του ΛΑΟΣ.
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τελικά δεν θα ψηφίζουν ΝΔ και τον πρόεδρο αυτής τον κ. Σαμαρά. 
Είναι κρίμα και άδικο για όλους τους αγνούς ψηφοφορους της παράταξης της ΝΔ αυτή η καλά υπολογισμένη μεθόδευση μετακίνησης ψήφων, ενώ οι Νεοδημοκράτες θα ψηφίζουν την ΝΔ και τον κ. Σαμαρά, την δύναμη θα την πάρει η κ. Μπακογιάννη. 
 
Ενώ οι ίδιοι είναι αντίθετοι με το μνημόνιο και συμφωνούν με τον κ. Σαμαρά, τελικά η ψήφος τους θα πάει: Υπέρ του μνημονίου, και Υπέρ της κ. Μπακογιάννη
 
 Χαράλαμπος Μοσχόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου