Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα βουλευτή Σπύρου Μοσχόπουλου για το Πολυτεχνείο



mosxopoulos_may300.jpgΣπυρίδων Α. Μοσχόπουλος
Βουλευτής Κεφαλονιάς – Ιθάκης ΠΑ.ΣΟ.Κ
 
Μήνυμα
Βουλευτή Κεφαλονιάς – Ιθάκης για την επέτειο του Πολυτεχνείου
 
37 χρόνια από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου, τα οράματα και οι διεκδικήσεις του Λαού μας που αποτυπώνονται κωδικοποιημένα στα συνθήματα Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία, παραμένουν κυρίαρχα και διαχρονικά.
Το Πολυτεχνείο και τα μηνύματά του παραμένουν ζωντανά μέσα σε κάθε ελεύθερο μυαλό ως υπόδειγμα αντίστασης στην μιζέρια, στον υποβιβασμό της δημόσιας ζωής, στην κατάργηση της συλλογικότητας, στην περιχαράκωση των ανθρωπίνων σχέσεων, στην πειθάρχηση της φαντασίας, στον εγκλωβισμό του λόγου.
Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου καθοδηγούν την πορεία της Σύγχρονής Ελληνικής Κοινωνίας και της νεότερης ιστορίας του Έθνους.
Τιμούμε αυτούς που ύψωσαν το ανάστημά τους και έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους για Ελευθερία, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Ας κρατήσουμε ζωντανά τα οράματα και τους στόχους των αγωνιστών της γενιάς του Πολυτεχνείου και ας αγωνιστούμε όλοι μαζί, για ένα καλύτερο αύριο, για μια Ελλάδα σύγχρονη και προοδευτική.
 
Λεωφ. Βεργωτή 33, Τ.Κ. 28100 – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, Τηλ. 26710 25482, Φαξ 26710 25481
Βουλής 4, Τ.Κ. 10562 – ΑΘΗΝΑ, Τηλ. 210 3235903, Φαξ 210 3706541
Url: www.spyrosmoschopoulos.gr – e-mail: spyrosmoschopoulos@gmail.comΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010, θα εορτασθεί όπως κάθε χρόνο σε όλη τη χώρα η Επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου της 17ης Νοεμβρίου 1973, με εκδηλώσεις μνήμης και τιμής.
Παρακαλείστε να μεριμνήσετε σχετικά να πραγματοποιηθούν στους χώρους εργασίας αρμοδιότητάς σας, ομιλίες, εκδηλώσεις, κ.λ.π., και εάν είναι δυνατόν αυτές οι ομιλίες και εκδηλώσεις να χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και μέσα επικοινωνίας που θα κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον ιδιαίτερα της Νέας Γενιάς που δεν έχει ζήσει την εποχή αυτής της φοιτητικής εξέγερσης με ιδεώδη που σήμερα έχουν αμβλυνθεί οι αξίες τους.
Έχουμε  όλοι υποχρέωση να μην επιτρέψουμε και αυτή την Επέτειο να υποβαθμιστεί όπως τόσες άλλες με υποτονικές εκδηλώσεις που δεν περνούν μηνύματα έντονης μνήμης αλλά και πυξίδας για τη Νέα Γενιά.
    Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ
 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου